18 Haziran 2024 16:39

Markasına aldanıp aldım ama bin pişman oldum. Aldığım günden beri elbiselerimiz hiç temiz yıkanmadı. Servis çağırdık, kazanında sıkıntı var dediler. Kazanı değişti, sıkıntı hala devam ediyor. Elbiseleri koyduğumuz gibi geri çıkarıyoruz, böyle bir şey olamaz. Eski makinemizi 10 yıl kullandık, böyle bir sıkıntı yaşamadık. Bosch gibi bir markaya yakışmayan bir makine, çözüm istiyorum artık.

27 Ağustos 2024 14:35

6 aydır aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve hala bu sıkıntıma bir çözüm bulamadılar servis gelip gidiyor ama makinede bir sıkıntı olmadığını söylüyor makinede sıkıntı yoksa neden elbiseleri temiz yıkamıyor neden attığım gibi elbiseleri geri çıkarıyorum Tüketici Mahkemesi'ne başvurmak zorunda kaldım artık Bosch gibi bir marka bir çözüm bulamadı yazık bu saatten sonra benim için Bosch bitmiştir kim almak isterse de vazgeçmesi için elimden geleni yapacağım

18 Haziran 2024 16:47 (Şikayetten 7 dakika sonra)

27 Ağustos 2024 14:09

Hala bir çözüme kavuşmadı sıkıntım servis gelip gidiyor makinede sorun yokmuş makinede sorun yoksa neden elbiseler koyduğumuz gibi geri çıkarıyoruz lekeler hepsi duruyor bir de koku yapıyor en kaliteli deterjan kullandığım halde Bosch gibi bir markaya yakışmıyor

Zeynep
23 Mayıs 2024 11:05
Bosch Çamaşır Makinesi Pişmanlık!
Bosch Çamaşır Makinesi Pişmanlık!

Mehtap
18 Kasım 2023 17:26
Bosch Çamaşır Makinesinden Çektiklerim

Tuğba
05 Ocak 2024 13:56

Ayşenur
08 Ağustos 2024 14:23
Bosch Çamaşır Makinesi İle Sürekli Sorun Yaşıyorum!
Bosch Çamaşır Makinesi İle Sürekli Sorun Yaşıyorum!

Çağlanur
09 Mayıs 2025 15:34