Bosch İ Dos Çamaşır Makinesi Kötü Koku Bırakıyor

Havva
15 Eylül 2024 00:43

Bosch i dos çamaşır makinesi kullanıyoruz. Makineyi birkaç ay önce aldık. Servis kuruluma geldiğinde makineye özel temizleyici sattı bize. Normalde ayda bir yapılması yeterli ama biz koca kutuyu iki ayda bitirmek zorunda kaldık çünkü sürekli tambur temizliği uyarısı veriyor. Temizleyiciyi kullansak bile çamaşırlar çok kötü bir kokuyla çıkıyor. Sanki hiç deterjan, yumuşatıcı kullanmamış gibi. Doz ayarını artırıp denedik ama fayda etmedi. İslak kalmış çamaşır gibi kokuyla çıkarıyorum her seferinde. Makineyle ilgili bir sürü benzer şikayet var. Servis çağırıp hala aynı sorunu yaşıyormuş herkes. Seriyle ilgili bir problem varsa markanın mağduriyetimi gidermesi gerekir. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

16 Eylül 2024 10:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
17 Kasım 2024 23:43
"Bosch müşteri temsilcisi bizzat ilgilendi. Ertesi gün hemen gelip makinenin kireçlenen rezidansını değiştirdiler. İki yıllık makinem özel kireç önleyici kullanmama rağmen kireçten çürümüştu. Yenisini taktılar. Şimdilik sorun yok. Umarım olmaz. Hızlı çözüm için kendilerine çok teşekkür ederim"
Bosch Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Servis Yetersizliği

Yankı
20 Temmuz 2024 16:32

Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı: Leke Çıkarmıyor, Koku Vermiyor

Ezgi
07 Şubat 2025 15:16

Rüya
29 Ağustos 2024 22:48
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Series 8 Çamaşır Makinesini Alırken Lütfen İyi Araştırın.

Muhammed
04 Eylül 2024 14:04