Bosch Çamaşır Makinesi Kötü Koku Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti!

22 Kasım 2024 21:56

Bosch marka WGA252F0TR ürün kodlu çamaşır makinesi çamaşırlarda kötü koku yapıyor. 1,5 ay oldu alalı. Ürünümün garanti süreci devam ediyor. Yetkili servisi aradım cevap veren yok, daha sonra müşteri temsilcisine zor ulaştım ama o kişide karşısındakini anlamadan suçlu çıkarma peşinde. Hiç memnun kalmadım. Müşteri temsilcisi Bana Bosch marka ürünlerde ilk zamanlar koku şikayeti oluyor diye dalga geçti. Resmen bu ne saçmalık anlamadım. Sanki ilk defa çamaşır makinesi kullanıyorum. Ürünümün iadesini talep ediyorum.

23 Kasım 2024 10:51 (Şikayetten 12 saat sonra)

04 Aralık 2024 10:09

Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım sorunu çözmediğiniz gibi başka bahaneler üretip durdunuz 😔

Fatih
Fatih

Aynı marka aynı model üründe ben de aynı problemi yaşıyorum. Servis sorun yok deyip gidiyor. Müşterisinin şikayetine itibar etmeyen bir marka ile karşı karşıyayız.

Tijasoder

Maalesef bir daha asla tavsiye etmeyeceğim ve almayacağım bir ürün. Sorun çözülmedi ve bir de dalga geçer gibi sorunlu bizi görüyorlar 😔

Bosch Çamaşır Makinesi Sürekli Koku Ve Leke Sorunu, Servisten Çözüm Yok!

Berna
23 Ekim 2025 19:33