Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Kazan Sesi

Ahmet
05 Nisan 2024 11:42

Merhabalar, Bosch markasından satın aldığım çamaşır makinesi (inverter), ilk bir ayın sonrasında kazanın vurması sorunuyla karşı karşıya kaldım. Evin en uzak odasından bile, makine sıkma ve yavaşlama esnasında 'güm güm' şeklinde sesler geliyor. İlk etapta bu durumun normal olduğu söylendi. Video kaydı istenildi ve tarafımdan gönderildi. Daha sonra aşırı yükleme yapıldığı iddia edildi; ancak makinedeki çamaşırın ağırlığı maksimum 1.5-2 kilogramdı. Eve gelen servis görevlisi, Tüketici Hakları'na başvurmam gerektiğini belirtti. Ancak fabrika tarafından ciddiye alınmadığımı hissediyorum. Bu durumun herkes tarafından bilinmesini istiyorum.

05 Nisan 2024 13:34 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ahmet
05 Nisan 2024 14:29

Merhaba, Çok teşekkür ederim, ilgisizliğiniz için. Ben Tüketici Hakları'na başvuruda bulundum. Bu saatten sonra şundan emin olabilirsiniz ki; yollarımız asla kesişmeyecek. İyi çalışmalar dilerim.

Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Tamer
15 Şubat 2024 12:50