Nesrin sonuçtan çok memnun

18 Eylül 2024 11:47
Nesrin'in Teşekkür Mesajı
“Bosch yetkililerine teşekkür ederim kapak camı patlaması sonucunda çamaşır makinemi yenisiyle çok kısa bir sürede değiştirdiler. Markanıza güvenmekle doğru alışveriş yaptığıma seviniyorum. Tekrar teşekkür ederim.”

22. 08. 2022 de yeni aldığım Bosch marka çamaşır makinesinin montajı yapıldı. Ürün bilgisi WGA142X1TR/43. 0207. 102419. Makinem çalışır durumda değildi gece saat 3;30 sıralarında bir şıngırtı sesi duyduğumuz da makinenin iç camının patladığını gördük. Servis gelip baktığında çekilen resimlerle kullanıcı hatası olmadığı belirlendi. Bu kırılma patlama sonucunda makineye verdiği hasar ne olacak. Makinemizin yenisi ile değiştirilmesini talep ediyoruz

18 Eylül 2024 13:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

21 Eylül 2024 14:42

Nilgün sonuçtan çok memnun

Bosch Çamaşır Makinesi Camı Patladı

Nilgün
04 Ağustos 2024 18:32
"Bosch markası yine farkını gösterdi. Çamaşır makinemi yenisi ile değiştiriyorlar. Ürünlerinin arkasında duruyorlar. Bu da bana, Bosch tercih etmemde ne kadar doğru karar verdiğimi bir kez daha gösterdi. Çok teşekkür ederim"
Bosch Çamaşır Makinesi Camı Patladı
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
10 Ekim 2024 01:18
Bosch Çamaşır Makinesi: Patlayan Kapak Camı Problemi
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Fikret
17 Nisan 2024 15:43