Ümit sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 11:40

Bosch çamaşır makinesini yeni aldık. Aldığımız günden beri çamaşırları aşırı yıpratıyor, yırtıyor. Bütün Bosch'lar mı böyle yoksa bu makineye has bir sorun mu var acaba? Benzer şikayetler gördüm yorumlarda bu makineyle ilgili. Bir çamaşır makinesi neden ve nasıl çamaşırı yırtar?

05 Ağustos 2024 13:03 (Şikayetten 1 saat sonra)

11 Ağustos 2024 15:09

Sorun çözümsüz ama benzer sorun yaşayanları bilgilendirmek için yazmak istedim. Şikayetim üzerine sağ olsun Bosch ilgilendi servis hemen geldi baktı falan. Makine da sorun yok dediler. Benim anladığım onlara göre sorun olması için yeni bir çamaşırın 1-2 yıkamada cart diye yırtılması lazım. Yıpranmayı pek önemsemiyorlar. İspatlayın diyorlar nasıl ispatlayayım. Foto çekip merkeze gönderiliyormuş falan. Neyse bunu geçtim zaten benim açımdan sorun daha büyük. Benim anladığım yeni nesil makinalar az suyla yıkadığı için yıpranma normalmiş. (Bir önceki makinem 15 yıllıktı o makine ile yıkandığında hiç yıpranma olmuyordu) Seçtiğimiz programın tam kilosuna göre atacakmışız 1 karış boşluk bırakacakmışız falan filan... Atomu mu parçalayacağız alt tarafı çamaşır yıkayacağız. Madem böyle bir durum var ona göre makine üretin. Sorun az su kaynaklıysa daha çok suyla yıkayan programda olsun. Kilo ile ilgiliyse makinenin sensörü yok mu kiloyu aşınca uyarı versin ve çalışmasın. 1 karış boşluk ölçen sensör takın. Ne bileyim tüketicinin işini kolaylaştırın. Zorlaştırmayın. Elimizde terazi kilomu tartacağız çamaşır yıpranmasın diye... Bu arada yıpranma /yırtma yapmayan rahat rahat çamaşır yıkayabileceğimiz "eski nesil" bir çamaşır makinesi var mı acaba?

Hülya
05 Temmuz 2024 21:44

30 Nisan 2025 08:09

Salih
25 Haziran 2024 13:01
Bosch Çamaşır Makinesi Çamaşırları Yırtıyor
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
20 Nisan 2024 18:33