Halil
02 Ekim 2023 22:40

Bosch bayii Bayramlar Ticareti Bursa bayisinden 09,04,2021 tarihinde Buzdolabı satın aldık. Dolabı aldığımdan 1 yılı dolduralı aşırı derece soğutup alt kısımda dahil soda şişelerine kadar patlatmaya başladı. 1ayda arıza tespiti ancak yapıldı. Dolabın arka kısımları komple söküldü. Ama 6 ay sonra arıza tekrarladı. Yine servis geldi yine dağıtıldı yapıldı. Aynı arıza 6 ay sonra tekrarladı ama merkez arıza yok diyor. Nasıl oluyorsa bu arada ben dolap içinde ne varsa 3 kez etlerde dahil komple atmak zorunda kaldık. Garanti bitmesine az kalmasına rağmen daha arızayı yapalım denilmekte. Servis arızalı parçalar var demesine rağmen Bosch merkez parça tamirini yapılması yönündedir. Ben 2 yıldır 6 ayda bir komple dolabın içindeki ürünlerin bozulmasından dolayı atmak zorunda kalıyorum. Benim zararımı karşılamadıkları gibi dolap değişimini istememize rağmen
Parça değişimi yapmak istemektedir. Garanti bitimine az kalmasından dolayı tereddüt içindeyiz çünkü aldığımdan beri giderilmeyen arıza var
Ben dolabı 2 el almadım ve devamlı servis geldiğinde en az 6 kez dolabın her yeri açıldı.
Bosch merkez çok ilgisiz ve ürünü satasıya kadar ilgileri.
Ben bir müşteri olarak bozuk olarak üretilen Buz dolabımın değişim yapılmasını istiyoruz.
Mağduruz ürünü sıfır aldık 2 yılda 6 kez söküldü arıza giderilmedi. 3 kez dolap içini komple çöpe atmak zorunda kaldık. Garantisi bitmeden ürünümün değişiminin yapılmasını istiyoruz. Yetkililere duyurulur.

03 Ekim 2023 09:57 (Şikayetten 11 saat sonra)

Bosch Buzdolabı Soğutma Arızası

Beyza
22 Eylül 2023 14:44
Bosch Buzdolabı Soğutma Arızası
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Cengiz
26 Temmuz 2023 18:53

Hayrettin
04 Temmuz 2024 10:48
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
10 Kasım 2023 16:14