Bahar
20 Şubat 2024 08:40

BCS712XXL Bosch dikey süpürgemin bağlantı noktasının tırnağı kırıldı ve servis açtırmak zorunda kaldım. Servis ile telefonda görüştüğümde 2bin kusur tl ücret karşılığında değiştirilebileceğini, sadece o parçanın değişemediğini, haznenin değişmesi gerektiğini söyledi. Ama internette bakınca herkesin bu sorunu yaşadığını fark ettim. Parçanın kırıldığı yerin kullanıcı hatası olması imkansız. Ürünün plastik malzemesi dayanıklı değil ve kronik bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Buradan baktığımda o parça hakkında çok şikayet görülüyor. Bu parçanın tarafınızdan ücretsiz değişimini istiyorum.

20 Şubat 2024 10:39 (Şikayetten 1 saat sonra)

İrem sonuçtan çok memnun

İrem
02 Mayıs 2024 08:59
"Bosch Genel Müdürlük çalışanı ilgili hanımefendiye ilgisinden ve pozitif yaklaşımından dolayı teşekkür ederiz. 1 günde hızlıca ürün parça değişimi ücretsiz olarak gerçekleştirildi."
Bosch Unlimited 7 Serisi Süpürge Kronik Mandal Sorunu

08 Şubat 2024 10:43
Furkan sonuçtan çok memnun

Furkan
14 Aralık 2024 11:54
"Gösterdiğiniz ilgi ve müşteri odaklı yaklaşımınız ve yaşadığım sorunu hızlıca çözüp bana destek olduğunuz için teşekkür ederim."
Bosch BCS711 Süpürge: Plastik Parça Kırılma Sorunu Ve Yüksek Değişim Ücreti
Bosch BCS711 Süpürge: Plastik Parça Kırılma Sorunu Ve Yüksek Değişim Ücreti