Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 16:34

Bosch markasının WAX28M80 model çamaşır makinesini satın aldım (Almanya üretimi). Aldığım günden itibaren makineden değişik sesler gelmeye başladı; ancak bu sesleri fermuar veya düğme nedeniyle olduğunu düşünerek önemsemedim. Zamanla sesin şiddeti arttı ve durumu servise bildirdim. Servis yetkilisi ne yıkadığımı sorduğunda, ince bir çocuk battaniyesi yıkadığımı ve makineyi ilk defa 1400 devirde çalıştırdığımı belirttim. Sesin arttığını söylediğimde, kazanın fazla yüklenmiş ve zorlanmış olabileceği ifade edildi. Ancak battaniye oldukça hafif olduğu için bu durumun mümkün olmadığını düşünüyorum. Makinenin kazanının değiştirilmesi gerektiği söylendi, fakat ürünü alalı henüz beş ay olmuştu. Ben, kazanın değişimi yerine ürünün yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum. Alırken Türkiye'de üretilen modeli değil, ek ücret ödeyerek Almanya'da üretilen modeli tercih ettim ve şu an bu durumdan dolayı çok pişmanım. Çamaşır makinesi ve buzdolabı aldım, kurutma makinesi de almayı düşünüyordum ancak bu yaşadığım sorun nedeniyle vazgeçtim. Makinemin acilen yenisiyle değiştirilmesini istiyorum. Altı aya kadar olan hasarlarda ürünün yenisiyle değiştirileceğini biliyorum ve DOA (Dead on Arrival) kapsamında onarım yerine yenisiyle değişim talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağımı bilgilerinize sunarım.

28 Şubat 2024 22:36

Ürünün kazanı değişti şu an çok sallıyor çok ses yapıyor orijinal ile değişmedi mi kazan değişmeden önce hiç böyle sallama ve ses yoktu bir daha bu sorun olursa iade değişim dediniz sözünüzü tutun gereken yapılsın 2 servisiniz de sorunlu hiç memnun kalmadım yaptıkları iş ortada acil dönüş Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim sizi arızalı ürün sattınız bana

Ek
07 Şubat 2024 16:40 (Şikayetten 5 dakika sonra)

29 Şubat 2024 13:11

Israrla servis diyorsunuz servisiniz 4 defa geldi hiçbir şey anlamadık kazan değiştiğini bile söylemiyor size, birbirinizden haberiniz yok sizin sürekli hatalar veriyor sürtünme sallanma ilk geldiğinde ne ses vardı ne hata acil iadesini istiyorum sizin servisiniz bozdu cihazı zaten satın aldığımızda beri sorunlu cihazınız

29 Şubat 2024 22:17

Videoları atın dediniz mail kabul etmedi 800 ve 1000 devirde bu şekilde sallanma uğultu sesleri bari sessiz diye aldık 1200 1400 devirde kullanmaya korkuyoruz

29 Şubat 2024 22:18
Bosch Arızalı Ürün Satıyor

Kapak hataları geliyor sürekli sanki kapağı zorlamışız gibi servisiniz sürekli bizi suçladı çocuklar elliyor diye

15 Mart 2024 12:35

Sonunda kazan değişimi yapalım dediler sorunlu olduğu anlaşıldı fakat kazan değişti denilip değişmiyor Bosch aynı servis gelip alacakmış tekrardan kazan değişecekmiş iş bilmeyen servisiniz istemiyorum yalancı servisini ve sizi tüketici hakemine şikayet ediyorum. Yazıyı okuyanlara kardeş tavsiyesi Bosch çöp cihazları servis söylediği yaptığı farklı bir şeyden anlamıyor tercih etmeyin paranıza yazık lütfen

25 Mart 2024 11:40

Sonuç kenara attım makineyi duruyor şikayetçi oldum bir sürü para boşa verdik ne servisi ne bayisi ne müşteri hizmetleri hiçbir şeyden anlamıyor Bosch almak pişmanlıktır...

26 Nisan 2024 10:28

Ürünleri kötü servis berbat hizmet pişmanlık tavsiye etmiyorum

Ozgur
09 Aralık 2023 12:46

Fatih
21 Kasım 2024 12:47
Yurdagül sonuçtan çok memnun

Bosch Çamaşır Makinesi Gürültü Sorunu Ve İade Problemi

Yurdagül
08 Temmuz 2025 23:40
"Bosch genel müdürlükten arayıp bu konuyla alakalı ilgilendi ve ilgili servis teknik arkadaşları yönlendirdi. Gelen teknik arkadaşlar sorunu çözdü. Teşekkür ederim. Simdi her şey yolunda."
Bosch Çamaşır Makinesi Gürültü Sorunu Ve İade Problemi
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Sıkmada Sesli Çalışıyor!

Kemal
12 Haziran 2023 15:46
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Esma
27 Ocak 2024 20:21