Sema sonuçtan hiç memnun değil

Bosch 7 Dikey Süpürge

Bosch 7 Dikey Süpürge
02 Ekim 2024 11:46

Bosch BSC711 Ext şarjlı dik süpürge aldım 40 gün önce. En fazla 10 kez kullanmışımdır, çalışmıyor. Şarja takıyorum, 1 dakika doluyor gibi oluyor. Bir daha dolmuyor, çalışmıyor. Hemen kırmızı ışık yanıyor ve duruyor. Sonrasında yazık, günah o kadar para verdik. İyi diye aldık, ne yapmalıyım?

02 Ekim 2024 14:05 (Şikayetten 2 saat sonra)

03 Ekim 2024 00:09

Aradılar beni fakat süpürgeyi yurt dışına götürmüştüm alıp Bosch dünya markası olmasına rağmen müşteri temsilcisi mısırda garantinin geçerli olduğunu bilmiyor

Emin sonuçtan hiç memnun değil

Emin
25 Ekim 2024 17:07
Tuğba sonuçtan çok memnun

Tuğba
11 Eylül 2023 16:38
"Bosch yetkililerine çok teşekkür ederim. Problemim hızlı bir şekilde çözüldü. Meğer üretimden kaynaklı bir arıza varmış. Keşke aldığım zaman başvursaydım. Yeni bir süpürgeyle değişim yapıldı. Bosch tam bir Bosch gerçekten. Ürününün arkasında duran bir marka. Bosch'ın sahibi amcam haklıymış."

Bosch Sıfır Ürün Arıza

Ahmet
24 Temmuz 2023 13:39
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Bosch 5.0Ah Batarya Şarj Olmuyor

Recep