Borusan Müşteri Destekleri Hatası/BMW Alan Pişman Olur

19 Şubat 2024 00:4421.828

Borusan Mağduriyeti
Merhaba, 2 senedir BMW 3.20 (G20) serisi kullanıcısıyım.
Aracımı 0km olarak Borusan'dan aldım, alırken 2 sene Almanya garantisi ve ekstra 1 sene de Borusan garantisi olmak üzere 3 sene garanti verildiği söylenmişti.
İlk 2 sene içerisinde G20 serilerinde kronik olarak görülen sunroof açılmama problemi ile karşılaştım ve garanti kapsamında yazılım ile düzelttiler.
2 senelik Almanya garantisinin bitmesinin hemen sonraki haftasında yine aynı problem tekrar etti. Telefonda Borusan yetkilileri ile görüştüğümde ilk başta ekstra 1 sene garantimin olmadığını, bunun sistemde gözükmediğini söylediler.
Ertesi gün ise sorunun garanti kapsamında olmadığını, aracı satarken vaat edilen ekstra 1 senelik garantinin bunu kapsamadığını iddia ettiler. Verilen desteğin ne kadar yetersiz olduğunu bir kere daha görmüş oldum.
Uzun uğraşlar sonucu tekrar eden arıza olduğu için ücretsiz şekilde destek oldular.
Üzerinden daha 1 ay geçmeden aynı problemle 3. Kez karşılaştım ve saatlerce yine aynı telefon trafiğini yapmayı hiç istemiyorum.
Daha önce Mercedes/Audi gibi aynı segment araçlar da kullandım ve müşteri desteği çok çok daha iyiydi.

Borusan aracı satarken vaat ettiği sözleri vakti geldiğinde tutmuyor, yaptıkları işi geçiştirmek için yapıyorlar ve BMW Borusan'ı tercih ettiğim için çok pişmanım.
Saatlerimi alan telefon konuşmaları, garantimin 1 sene daha olduğunu kabul ettirmem sayesinde zorla yapılan tamirat 1 ay bile dayanmadı.
Müşteri desteği dedikleri şey bu mu gerçekten, bu mu müşteriye verilen değer?
Kesinlikle bu segmentte bu firmayı düşünmeyin, öncelik yapmayın; yoksa siz de benim gibi pişman olursunuz...

19 Şubat 2024 08:59 (Şikayetten 8 saat sonra)

Benzer Şikayeti Var
13 Aralık 2024 12:24

Bu sorun daha hiçbir şey arabanın kronik motor titremesi, direksiyon ve yan tutmaç deformesi, silecek ve cam fitili sorunları... BMW nin sorunları bitmiyor. Görsel güzelliği dışında her yerinden kusur akıyor. Ben kesinlikle satıp Audi alacağım.

BMW Balata Ücreti!

Zeki
Zeki
14 Aralık 2023 22:5410.686

G20 model sıfır aracımda 15900 km'de arka balata bitmiş uyarısı aldım ve servise gittiğimde garanti kapsamında olmadığın...

1 Destek3 Yorum

BMW Arka Diferansiyel Ve Trim Sesi Sorunları

Çağrı
Çağrı
17 Ocak 2025 17:4813.608

"Borusan Oto İstinye iletişime geçti Burcu Hanım randevu ve gün verdi aracım iyi niyet garantisi kapsamında onarıldı. Servis danışmanı Yiğit Besim Çok yardımcı oldu kendilerine buradan tekrar teşekkür ederim."

1 Destek3 Yorum

Gökçe
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed