Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
20 Ekim 2024 15:07

Merhabalar, eve çocuklar için küçük ekran bir TV almayı düşünüyordum. İnternet üzerinden araştırma yapabiliyorum; polis memuru olduğum için fazla vaktim yoktu, mağazaları gezmeye fırsat bulamadım. Sonra, 20.10.2024 tarihinde market alışverişi yapmam gerekti. BİM mağazası evime yakın olduğu için oradan alışveriş yaptım. Bir tane 32 inçlik TV indirimde gördüm ve almaya karar verdim. Kutu kapalı olduğu için inceleme fırsatı bulamadım. İndirimde olduğu için aldım ve ödemeyi yaptıktan sonra kasiyer bana hiçbir şekilde 'Ürünü siz açmayın, kurulum için bu numarayı arayın.' demedi. Ben de bu bilgiyi bilmediğim için kendim açacağımı sandım, kurulum için gerekli bilgileri vermediler. Sonra özenle arabanın bagajına yerleştirdim, ev çok yakındı, iki dakika mesafede eve gidip yemek yedikten sonra aradan bir saat geçti, ürünün bantlarını söküp TV'yi çıkardım. Bir de ne göreyim, ekran patlamış! Sonra ürünü tekrar yerine bırakıp bantlayıp aldığım fişi ile birlikte BİM mağazasına götürdüm. Orada bana söylenen sözler şu: 'Biz size kutu sağlam teslim ettik, kameraları inceleyeceğiz. Bu ürüne siz zarar vermişsiniz.' Ben orada şok oldum. Polis memuru olduğum için fazla vaktim yoktu, o yüzden fazla bir şey diyemedim.
Bu ürünü sizce ben nasıl böyle bir darbe ile zarar verebilirim? Ben kendimden emin olduğum için hakkımı her türlü savunacağım. Eğer bu ürünü geri almazlarsa Tüketici Hakları dahil her türlü şikayette bulunacağım.

Televizyonun Kırık Çıkması Ve Değişimde Ek Ücret Talebi

Kerem
11 Ağustos 2025 17:54
Televizyonun Kırık Çıkması Ve Değişimde Ek Ücret Talebi
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

34 Gündür Çözülemeyen TV Sorunu Ve Mağduriyet

Oğuzhan
18 Mart 2025 10:06

BİM'den Aldığım TV'nin Kurulumu İçin Günlerdir Bekliyorum

Temel
02 Ağustos 2025 14:58
Raife sonuçtan hiç memnun değil

BİM TV Alımında Broşür Fiyatı Ayrı, Fiş Fiyatı Ayrı.

Raife
25 Ocak 2024 13:51
BİM TV Alımında Broşür Fiyatı Ayrı, Fiş Fiyatı Ayrı.

İbrahim
06 Ağustos 2024 10:58
BİM Koşulsuz İade Garantisi Alanı!
BİM Koşulsuz İade Garantisi Alanı!

BİM Kategorileri