BİM Vadiland Tower Mağazası Şikayet

Betül
23 Nisan 2024 15:02

E********* Vadiland towers BİM şubesine 22 Nisan tarihinde A**** ve T***** gitti. A**** bozuk paraları birleştirmek istedi kız paraları sayıp işlemini yapıp anneme 100 lirayı vermedi. Zaten öncesinde T***** kasadan geçtikten sonra kasiyer son 100 lirayı size verdim demişti. Kamera incelendi fişle birlikte parayı da verdim dediler fakat kamera da para hiçbir şekilde gözükmüyordu. Zaten annemin de cüzdanında 100 lirası yoktu eğer verselerdi olurdu. Daha sonra kasalar sayılsın ve bakalım dedi kızın kasasından 35 TL eksik çıktığı için demek ki sizden parayı almamışım diyerek parayı vermedi. Aslında demek ki kız 135 liralık bir açık yapmıştı ki annemin 100 lirasıyla o kapanmış oldu. Hiçbir şekilde para vermemesine rağmen bütün çalışanlar bir olup anneme baskı uygulayıp A**** çok emin olmasına rağmen ' abla kasada eksik çıktı işte uzatma' dediler. Anneme baskı uygulayıp kendi cebimden veriyim falan dediler. Kesinlikle yaptıkları hatayı fazla eksiklerini doldurarak kapatmaya çalıştılar bundan dolayı şikayetçiyim

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
15 Nisan 2025 13:50

Rukiye
08 Ağustos 2023 09:40

Ramazan
18 Aralık 2023 15:19
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
14 Kasım 2024 21:53
Mağazada Yaşanan Haksız Suçlama Ve Rahatsızlık
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

BİM Kasiyerinden Kaba Davranış Ve Tehdit, Mağduriyetim Giderilsin

Nuray