BİM Trambolin İade Sorunu

22 Ağustos 2024 22:26

Merhaba,

BİM marketten 14.08.2024 tarihinde çocuklarımın güvenle kullanabilmesi için 2.990 TL ödeyerek bir trambolin satın aldım. Ancak ne yazık ki, trambolinin metal aksamında kaynak yerinden kırık olduğunu fark ettim. Böyle ciddi bir üretim hatası, ürünün kalitesiz olduğunu ve güvenlik açısından büyük bir risk taşıdığını göstermektedir. Bu durum, çocuklarımın güvenliğini riske atamayacağım için trambolini artık kullanmamın mümkün olmadığını açıkça ortaya koyuyor.

Öncelikle telefonla BİM müşteri hizmetlerini (0850 254 44 44) aradım. Bant kaydı beni "Müşteri iletişim formu" doldurmaya yönlendirdi ve bende iki kez doldurup gönderdim. Tarafıma herhangi bir dönüş olmadı. Ayrıca marketin satış müdürüyle konuştuğumda, 14 günlük yasal iade sürem henüz dolmamış olmasına rağmen, beni iade işlemi için teknik servise yönlendirdiler ve parça değişimi yapmam gerektiğini belirttiler. Ancak, kırık ve güvensiz bir ürünün tamiri yerine, iadesini talep etmek en doğal hakkımdır. Bu kadar kalitesiz bir ürüne 2.990 TL ödeyip, sonrasında iade konusunda zorluk yaşamam kabul edilemez.
(Bu arada Müşteri hizmetlerinin hala cevap vermemesi de yasal iade hakkı olan 14 günün dolmasına sebep oluyor)
Ürünün tamir edilmesi yerine, doğrudan iade edilmesini ve ödediğim tutarın tarafıma geri ödenmesini talep ediyorum.

Bu şikayetimin dikkate alınmasını ve mağduriyetimin bir an önce giderilmesini rica ediyorum.

26 Ağustos 2024 11:00

Merhaba, BİM'den hala bir dönüş olmadı. Çok mağdurum

BİM Çalışanlarının Sözüyle Kasada 2 Kere Ödeme Yapmayın

Zeynep
28 Mart 2024 11:02
BİM Çalışanlarının Sözüyle Kasada 2 Kere Ödeme Yapmayın
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
22 Mart 2024 22:44