Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

BİM Bouno Çikolatası İle Gece Yarısı Kabusu

15 Ekim 2024 05:52

Gece saat 04.58'de şikayet yazmak zorunda kaldım. Çünkü eşimin akşam BİM marketten aldığı bouno çilekli cheesecake çikolatası yüzünden geceyi affedersiniz mide bulantısı, kusma, ishal, karın ağrısı ve mide krampları ile geçirmek zorunda bırakıldık. Öncelikle bize bu işkenceyi reva gören BİM ve bouno marka çikolatayı üretenlere hakkımızı helal etmiyoruz. Paramızla rezil oluyoruz.

Akşam bu çikolata hariç yediklerimizi ben, eşim ve oğlum beraber yedik. Ben ve eşim halen geceyi yukarıda belirttiğim şekilde rahatsızlanarak geçiriyoruz ancak oğlumda hiçbir olumsuz belirti yok ve mışıl mışıl uyuyor. Ayrıca Şikayetvar sitesinde bu ürün ile ilgili benzer şikayet ve ambalaj iç kısmında böcek olan fotoğrafı görünce bir daha asla evimize bouno marka ürün almamaya karar verdik.

Çevremize de her girdiğimiz ortamda bulunan potansiyel müşterilere de bu konudan bahsedeceğimize emin olabilirsiniz.

15 Ekim 2024 05:13

Herkese merhaba, Gece saat 04.58'de şikayet yazmak durumunda kaldım. Çünkü eşimin BİM'den almış olduğu bouno çilekli cheasecake çikolatası yüzünden geceyi affedersiniz kusma, ishal, karın ağrısı ve kramplarla geçirmek zorunda bırakıldık. Öncelikle bize bu işkenceyi reva gören BİM'e ve bu çikolatayı kim ürettiyse onlara hakkımızı helal etmiyoruz. Paramızla rezil oluyoruz. Akşam çikolatayı eşimle beraber yedik. Oğlum yemedi. İkimiz sabahı sabah ediyoruz şu an ama oğlumda hiçbir şey yok. Çikolata dışında her şeyi beraber yedik. Bir de Şikayet var sitesinde aynı ürünle ilgili benzer şikayet ve artı olarak ambalaj iç kısmında böcek çıktığına dair fotoyu görünce bir daha bouno marka hiçbir ürünü almamaya ve çevremize de bunu anlatmaya karar verdik. Bu şikayeti yapma sebebim bizim gibi başka vatandaşların da aynı sıkıntıyı çekmesini engellemek ve tüketiciler için deneyimlemeden önce tedbir almalarını sağlamak içindir. Umarım şikayetim faydalı olur. Bu sitede mağdur olan tüketiciler ile site yöneticilerine saygılarımı sunar, bizim için olmadı ama herkes için iyi geceler dilerim...

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
16 Mayıs 2025 03:58
Açık Ve Eksik Çıkan Çikolata Hayal Kırıklığı Yarattı
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

BİM Tatlısından Böcek Çıktı

Ceylan