BİM Tatlısından Böcek Çıktı

Ceylan
11 Ağustos 11:08

İzmir/Konak BİM'de aldığım Kıbrıs tatlısının içinden iki adet böcek çıktı. Elimde Video ve fotoğraf olmasına rağmen hiçbir şey yapılmadı. Tatlı imalatı yapan şirket bana ulaşıp özür diledi ve 4 adet kadife tatlısı göndermek istedi. Sonrasında BİM şirketinden aradılar ve fotoğraf video istediler hemen atıp şikayetimi dile getirdim. Fakat mesajımı okuyup hiçbir geri dönüş yapmadılar. En azından dönüş yapılıp bir özür dilenebilirdi diye düşünüyorum. Bu ürünleri çocuklarımız da severek yiyor maalesef. Böyle bir dikkatsizlik ve hijyen eksikliği asla kabul edilemez. Sağlığımız tehlikeye atılıyor ve bunun sorumlusu olan şirket bir özür dilemeyi çok görüyor. Gereken yapılmazsa eğer elimdeki tüm kanıtlarla Tüketici Hakları'na başvuracağım. Bu kadar basite alınmamalı. Tüketici bu kadar hor görülmemeli.

Ceylan
19 Ağustos 13:00

Hiçbir geri dönüş yapılmadı maalesef. Bu kadar sorumsuz olunmaz. Böyle bir olayda sessiz kalmak ne kadar etik. Kesinlikle Tüketici Hakları'na başvuracağım ve hakkımı sonuna kadar savunacağım sağlığımız bu kadar önemsiz olmamalı

Gamze
07 Temmuz 09:45