İsmail sonuçtan memnun değil

Ayıplı Ürün İadesinde Yaşanan Zorluklar

İsmail
29 Ekim 2024 08:28

15/10/2024 tarihinde Kocaeli İzmit 42 Evler BİM şubemizden LG marka televizyon aldım. Ürünü servis kurulumunu yaptı ama TV'nin ön paneli ekranı komple yerinden oynuyor. Ayıplı hatalı ürünü iade etmek istiyorum ama BİM yetkili servisten iade belgesi istedi; servis ise öyle bir belge veremeyeceğini, ayıplı hatalı ürünü faturası ile birlikte geri iade edebileceğimi söyledi ama iade edemiyorum. İlginç olan, servis televizyonun ekranının sallanmasının, oynamasının normal olduğunu söyleyerek başından savıyor, BİM ise 'bugün yarın haber veririz' diyerek bekletiyor. Ürünün bir an evvel iadesini istiyorum. Aksi halde kanuni haklarımı kullanarak Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım. Ön görüşme sağladığımda Tüketici Hakem Heyeti TV'yi iade edebileceğimi söylemesine ve bunu iletmeme rağmen herhangi bir gelişme olmadı. Bundan sonra BİM ve LG markayı asla kullanmayacağım. 20 bin TL vererek mağdur ediliyoruz.

Sony PlayStation 4'te Karşılaşılan Sorun Ve Çözüm Arayışı

Tayfun sonuçtan memnun değil

Tayfun
23 Ağustos 2024 15:38
BİM Dijitsu TV İade Sorunu
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

BİM'den Alınan LG TV'nin Serviste Beklemesi Ve İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Mesut
14 Ağustos 13:55