Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
27 Kasım 2023 12:15

Ben 24 Kasım 2023 tarihinde Bershka'dan bir kaban siparişi verdim. Bu siparişimi Trendyol online alışveriş sitesi üzerinden temin ettim. Siparişim elime ulaştığında beden olarak büyük geldiğini fark edip değiştirmek istedim. Trendyol müşteri hizmetlerine bağlandığımda değişim yapmadıklarını ve satıcı mağazayla iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Daha sonra Bershka'yı aradığımda, müşteri hizmetleri sadece mağazadan teslim alınan ürünlerin değişiminin yapıldığını, online platformda satılan ürünlerin değişimlerini yapmadıklarını belirttiler. Şu anda müşteri olarak mağdur durumdayım. İndirimden aldığım bir ürünü iade edip, farklı bedenini sırf online olarak aldığım için üzerine para koyarak almak istemiyorum. Böyle bir sistemleri olduğunu bilseydim kesinlikle alışveriş yapmazdım. Benim gibi birçok müşterinin mağdur edildiğini düşünüyorum ve bu konuda en yakın zamanda çözüm sunmalarını talep ediyorum.

profile profile

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Montun Fiyatı Kısa Sürede Düştü, Fiyat Farkının İadesini Talep Ediyorum

Sibel
06 Kasım 2025 15:27
satin-aldigim-montun-fiyati-kisa-surede-dustu-fiyat-farkinin-iadesini-talep-ediyorum-2.jpg
satin-aldigim-montun-fiyati-kisa-surede-dustu-fiyat-farkinin-iadesini-talep-ediyorum-1.jpg

Sedat
18 Mart 2025 01:27
Sezin sonuçtan hiç memnun değil

Sezin
10 Haziran 2025 20:58
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
06 Aralık 2024 17:48