Tuğra sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 19:49

Beko Marka B50 a 800 b model Televizyon Sahibiyim.
Televizyonu alalı tam 3 yıl 8 ay oldu. 30.11.2024 tarihinde eve gelip televizyonu açtığım da ekranın altında renk bozulmaları ve kayması ile karşılaştım.

Kullanıcı kaynaklı olmadığı hiçbir şekilde darbe ya da düşme vs olmaması belli ve hatanın kullanılan panel ya da malzeme kalitesinden kaynaklandığını düşünmekteyim.

İlk aldığım 1 sene içerisinde de ekranla ilgili sorun yaşamış ve yetkili servisi çağırarak kontrol etmelerini bildirmiştim. Servis geldiğinde televizyon düzelmişti fakat telefonum üzerinden yaşanan problemle ilgili gerekli fotoğrafları göstererek kontrol edilmesini talep etmiştim. Beko serviside "Geldikleri anda hata göremedikleri için işlem yapamayacaklarını bildirerek evden ayrılmışlardı"

Yıllardır markasına ve kalitesine güvendiğimiz Arçelik-Beko ürünlerin memnuniyeti ile evlenirken yine tüm elektronik eşyalarımı Arçelik-Beko markasından yana kullandım.

Arçelik-Beko markasının bu sadakatimiz ve iyi niyetli kullanıcı tüketici olduğumuz belli. Son tüketici olarak olumlu bir geri dönüş yapılmasını beklemekteyim.

Görselleri paylaşıyorum.
Saygılarımla

01 Aralık 2024 18:00 (Şikayetten 22 saat sonra)
06 Aralık 2024 15:54

Arçelik Beko Firması, telefon ile arayacak tüm mağduriyetinin giderileceğini söyleyerek yetkili servis yönlendireceklerini sadece 500 TL ücretinin olacağını bildirdiler. Gelen servis televizyon kontrolü yaparak panel de bir sıkıntı olduğunu belirtti. Buna rağmen müşteri hizmetleri arayacak Garanti dışı kaldığını ücreti dahilinde yapılacağını bildirdi. Televizyon henüz 10 aylık gibi bir sürede ekranla ilgili sorunu yaşamış ve yetkili servisin kayıtlarında kaydım olmasına rağmen hiçbir işlem yapılmadan "bir daha arıza yapması durumunda televizyonu alıp kontrole" e götüreceklerini bildirmişlerdi. Zamanın da teste tabi tutulsaydı belki de şu anda böyle bir arıza ile karşılaşmamış olacaktık. Arçelik-Beko hem sorunlu panel üretip hem de arkasında durmaması gerçekten utanç verici bir davranış sağlamıştır. İnternet araştırmaların da garanti süresi içerisinde veyahut garanti bitiminde benim gibi arıza durumu ile karşılaşıp mağdur olan pek çok insanı görebilirsiniz.

Recep
22 Kasım 2024 23:30
Kasım sonuçtan çok memnun

Beko B50 A 860 B TV Ekranda Yatay Çizgi

Kasım
21 Temmuz 2024 00:04
"Ürünün arkasında durmaları ve garantisi bitmesine rağmen garanti kapsamında tamirat yapılacağı için Beko markasına teşekkür ederim."
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
03 Mayıs 2025 14:08
Ayıplı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Hayal Kırıklığı
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Beko Televizyon, Kendi Kendiliğinden Kapanıyor. Kendiliğinden

Seher