Ekmek Yapma Makinesi Değişim Sorunu

Büşra
16 Ekim 2024 15:32

Beko ekmek yapma makinemizi Temmuz'un başında servise vermiştik, ürünün tamir edilemediğini ve üretimi olmadığı için ürün değişimi yapılamadığını o yüzden ücret iadesinin yapılacağını ya da ekmek kızartma makinesi ile değişim yapılacağını tarafımıza iletildi. Bende ücret iadesi yapıldığında o parayla aynı ürünü alamayacağım için ücret iadesi istemedim. Ekmek kızartma makinesini ne yapacağım ayrıca. Temmuzdan beri sayısız telefon görüşmesi yapmama rağmen hiçbir dönüş alamadım. Servisi aradığımda dinledikten sonrada telefonu kapatıyorlar. Acilen ürünümün değişimini talep ediyorum.

17 Ekim 2024 14:01 (Şikayetten 22 saat sonra)

Dilek

Maalesef, annemin makinesi da aynı sebeplerden çöp oldu. Servise gönderdik eski ürün yedek parçasını bulamıyoruz dediler geri getirdiler 300 TL servis parasını aldılar ürünü çöpe atabileceğimizi söyleyip gittiler. Ama Trendyol da aynı ürün 16.000 TL'ye satışta. Madem eski ürün yedek parçaları bulunmuyor satışa da koymayın o zaman!

Nevin sonuçtan hiç memnun değil

Nevin
10 Aralık 2023 18:07
Beko Ekmek Yapma Makinesi
Beko Ekmek Yapma Makinesi
Elif sonuçtan çok memnun

Beko Ekmek Makinesi Küf Sorunu

Elif
19 Mart 2024 02:39
"Özellikle Derince yetkili servisteki bayan çok ilgili ve nazikti sorunum çözüldü teşekkür ederim"

Akin
06 Aralık 2024 16:32