Mert sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 22:24

Eski aspiratörümü değiştirmek için Beko'dan bir davlumbaz satın aldım. Ancak montaj için gelen servis elemanının bilgi ve malzeme eksikliği büyük sorunlar yarattı. Ölçüm almadan montajı yaptı ve duvarımı zayıflattı dübel, tornavida vb. Gerekli basit malzemeleri bile yanında getirmemişti. Servis personeli, montaj sırasında duvara 12 delik açtı, bu da duvarın yapısını zayıflattı. Davlumbazı zor bela taktıktan sonra yamuk durduğunu bildirdim, fakat "Bu kadar olduğuna şükredin" diyerek gitti.

Yoğun bir gün geçirdiğim için davlumbazı kullanmaya başladım. Ancak 27 Eylül 2024 sabahı, davlumbaz duvardan koparak cam ocağımın üzerine düştü. Hemen servisi aradım ve zararımın tazminini talep ettim. Aynı servis elemanı tekrar geldiğinde, "Cam ocaklar da çok pahalı, iyi ki kırılmamış" dedi, ocağım düşme yüzünden çizik içindeydi. Ocak üzerindeki zararı, duvar hasarını gösterdim ve bu hasarların tazminini istedim. Ancak servis elemanı, kendisinin montajla ilgisi olmadığını, sadece bakım servisi olduğunu söyledi, ısrarla zararımın giderilerek sağlam şekilde tekrar montajını istedim.

Eleman, "Bu duvar çürük! " diyerek durumu geçiştirmeye çalıştı. Bu duvarın ağır mutfak eşyalarıyla dolu dolapları taşıdığımı söyledim. Ancak kendisi, "Belki arkasında tahtaya monte edilmiş" gibi bahaneler üretti. Montaj deliklerini göstererek durumu ispatladım.

Sonunda, "Bunu buraya tekrar asarım ama yine kopar, yapabileceğim bir şey yok, onu da ücretsiz yapacağım" diyerek dışarı çıktı. Davlumbazı test etmeden niye gideceğini sordum, test etti ve "İyi, bu çalışıyor" dedi.

Beko servisinin iş bilmezliği ve teknik yetersizlikleri nedeniyle zaman kaybettim ve maddi zarar gördüm. Davlumbazım olmadan günlük işlerimi yürütmek zorundayım ve evimin duvarı kullanılamaz durumda. Ocağım zarar gördü. Beko yetkililerinin, zarar gören duvarımın onarımını yapması ve ocak zararımın tazmin etmesi gerekiyor. Şikayet talebimi ilettim fakat dosya haber vermeden reddedildi ve kapatıldı. Nedenini sorduğumda, servisin raporunun gerçek dışı olduğunu öğrendim. Beko servisi, rastgele delik açan ve uygun olmayan dübeller kullanan bir hizmet sunuyor. Davlumbazın düşmesinin sebebi tamamen kendileridir. Yetkililerin bunu görmesi için fotoğrafları da ekliyorum.

Bu davlumbaz, yemek yaparken, yangın riski taşıyan işlemler sırasında kafamıza düşebilirdi. Böyle bir sorumsuzlukla karşılaşmak ve şikayetlerimin kulak ardı edilmesi kabul edilemez. Servis ekibi ve Beko yetkilileri sürekli kendi hatalarını müşteriye atıyor.

02 Ekim 2024 11:06 (Şikayetten 12 saat sonra)
04 Ekim 2024 10:26

Konuyla ilgili hala bir şey yapılmadı

Ayse sonuçtan çok memnun

Ayse
23 Aralık 2024 22:30
"Sorun çözüldü teşekkür ederim"
Yanlış Montaj Mağduriyeti: Kullanılamayan Davlumbaz
Yanlış Montaj Mağduriyeti: Kullanılamayan Davlumbaz
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Cemile
14 Ocak 2025 13:52
Beko Servisinin Bitmeyen Sorunları Ve Çözüm Arayışı
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
28 Eylül 2024 23:07
Damla sonuçtan çok memnun

Damla
27 Aralık 2023 16:14
"Beko davlumbazımın arızası için dönüş sağladı. Ürünün arızalı motorunu değiştirdiler. Sorunum giderildi teşekkür ediyorum."
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Kaan
24 Temmuz 2024 12:46