Caner sonuçtan hiç memnun değil

Beko Wd 964 Yk Bitmek Bilmeyen Sorunları

01 Mart 2024 00:34

Uzun yıllardır kullanmakta olduğum Beko marka kurutmalı çamaşır makinesi ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum. Makinenin kurutma bölümünü aldığım günden beri kullanamıyorum ve bu konuda defalarca teknik servisi aramama rağmen sorun çözülmemiştir. Ocak ayı içerisinde ise motor, ana kart ve dış cephe panelleri gibi kalitesiz parçalar nedeniyle yaklaşık 7000 TL'lik masraf yapmak zorunda kaldım.

Sorunun giderilmesi için gelen teknik servise defalarca bilgi verdim ancak çözüm bulunamadı. Makine su kesik hatası vermeye başladı ve ventil arızası tespit edildi. Yeni ventil takıldıktan sonra kurutma bölümündeki ısıtma motoru arızalandı ve yaklaşık 3000 TL'lik parça ücreti istendi. Bu durumu kabul etmedim ve kurutma bölümünü iptal ettirdim.

Tüm bu yaşananlar sonrasında Beko genel müdürüne başvurdum ancak sorunum hala çözülmedi. Yıllardır yaşadığım sorunlar ve servis kayıtlarına rağmen benden parça ücreti istenmesi kabul edilemez. Artık bu mühendislik hatalarını kabul etmeyen ve sorunları çözmeyen bir firma ile iş yapmak istemiyorum.

Bu durumu çevremdekilerle paylaşarak Beko markasını tercih etmemeleri konusunda uyaracağım. Uzun süredir yaşadığım bu ciddi sorunlar ve makineyi çalışır hale getirmek için yaptığım masraflar göz önüne alındığında, artık daha fazla oyalanmayı kabul etmiyorum. Beko'nun bu sorunu bir an önce çözmesi ve makineyi tamir etmesi gerekmektedir. Aksi takdirde, gerekirse hukuki yollara başvurarak bu işin peşini bırakmayacağımı bilmenizi isterim.

01 Mart 2024 12:03

Kalitesiz bir makine ve işçiliği için inanın uğraşmaya değmez. Müşteri hizmetleri hala arayarak parçayı para ile değiştirmeye çalışıyor. Ne kadar düşük profilli firmaymış! Yıllardır "yedek parça sorunu yaşamayız" diye kullanıyoruz. 3-5 kuruş fazla verip Alman markası alın, bunlardan uzak durun. İşçilik kötü, parça kalitesi kötü. Makineyi tasarlayan mühendisler meslek lisesi mezunu herhalde. Zaten buradaki şikayetleri okuyunca ne kadar kalitesiz olduklarını anlıyorsunuz. Aynı modelden 50 tane şikayet var diyorum, bir o kadar da memnuniyet vardır diyor beni arayan firma yetkilisi. Yani alet kronik sorunlu, ama seveni de çok. Değil bunlardan bir daha beyaz eşya almak, arabam için aynı şirkete bağlı akaryakıt firmasından benzin bile almam.

Sibel
10 Ocak 2024 18:41
Yahya sonuçtan çok memnun

Yahya
30 Ocak 2024 16:18
Özer sonuçtan çok memnun

Özer
14 Kasım 2023 09:43
"Şikayet ile ilgili hızlıca çözüm sunup sonuca kavuşturdular. Teşekkürler..."
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Çetin
27 Aralık 2023 20:44
Beko Ürününde Sürekli Servis Sorunu
Duru sonuçtan hiç memnun değil

Duru
19 Eylül 2023 22:16