Samet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 17:01

Beko TV aldım 3 senelik garanti süresi dolmadı internet üzerinden sistemden duvara montaj için randevu oluşturdum. Sistemden bilgileri doldururken randevu için sistemde şöyle yazılı uyarı verdi, ürününüz 3 yıllık garanti süresi içerisindeyse duvara montaj işlemi için askı aparatını servisimiz ücretsiz temin eder duvara montaj ücretini alır. Eğer 3 yıllık garanti süreni dolduysa hem işçilik hem askı aparatı ücreti istenecektir diye belirtiyor. Beni arayan servis ise benden montaj ücreti ve askı aparatı istiyor. Askı aparatının ücretsiz olması gerekir sistemin uyarısına göre. Askı aparatı ücreti talep ediyor servis bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum

21 Ağustos 2024 17:55

Beko hala sorunu çözemedi çünkü Beko bir dünya markası

20 Ağustos 2024 11:55

Beko müşteri hizmetlerinden yine aradılar her arayan süreci anlatın diyor anlatıyorum biz gerekli yerlere ileteceğiz diyor ama günlerdir bir sonuç yok hep ilgilendiklerini söylüyorlar. Teknik servisiniz aparata ücret istiyorsa sizde garanti kapsamında ücretsiz olduğunu söylüyorsanız bu işlemle ilgili hiçbir gelişme elde edemiyorsanız çözüm üretemiyorsanız ben size çözüm üreteyim Beko gönder o zaman aparatı garanti kapsamı dahilinde ücretsiz ben taktırayım. Beko pişmanlığı devam

19 Ağustos 2024 18:35

Beko müşteri hizmetleri tekrar aradı yine aparat konusunda evet garanti kapsamında ücretsiz aparat dedi ama yetkili servis ücretli diyor. Koca Beko yetkili servise sözünü geçiremiyor. Yetkili servis bizde böyle bir bilgi yok diyor biz ücretli takarız diyor. Beko müşteri hizmetleri yetkili servisi arıyor garanti kapsamı dahilinde olmasına rağmen aparat yetkili servise taktıramıyor işte Beko komikliği bir daha mı asla Beko almam. İşte bu da aparatın ücretsiz olduğuna dair kanıt. Yetkili servis Beko yu takmıyor

1724081679743.screenshot-2024-08-16-15-03-08-81-40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
19 Ağustos 2024 18:30

beko-servis-duvara-montaj-aparat-ucreti-istiyor-1.jpg
19 Ağustos 2024 15:37

Beko müşteri hizmetlerinden aradılar aparat ücreti konusunda ücretin alınmayacağını haklı olduğu bildirip servisin pazartesi günü benimle iletişime geçeceğini söylediler. Pazartesi günü yani bugün beni servis aradı hala benden aparat ücreti istiyor. Beko bana ayrı konuşuyor servis ayrı konuşuyor.

16 Ağustos 2024 22:17

17 Ağustos 2024 15:04 (Şikayetten 22 saat sonra)
19 Ağustos 2024 13:15

20 Ağustos 2024 01:13

23 Ağustos 2024 12:28

Beko müşteri hizmetleri ilgileneceklerini söylemelerine rağmen hala sorunu çözemedi

23 Ağustos 2024 12:30

Beko tarafından sorunun çözülmesini acil istiyorum resmen oyalıyorlar

Aynur
07 Ağustos 2024 16:29

Sinem
30 Aralık 2023 17:15
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
26 Kasım 2024 17:08
Beko TV Kurulum Hatası: Eksik Vida Mağduriyeti
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
31 Ağustos 2023 20:01