Meftune sonuçtan hiç memnun değil

Beko Robot Süpürgenin Güncel Fiyatından İadesini İstiyorum

12 Aralık 2023 17:49

1 yıl önce Beko marka toz hazneli robot süpürge almıştım. Sürekli halının üzerinde 'tak tak' ses çıkararak arıza veriyordu. İki defa değişim yapılmasına rağmen sürekli aynı sorunla karşılaştım. Servis yapıldı denilip elime ulaştığında, yapılmadan gönderildiğini fark ettim. Param boşa gitti.

22 Aralık 2023 11:50

Beko çöp hazneli robot süpürgemi 1 yıl önce almıştım sürekli halının üzerinde tak tak ses çıkarıyor müşteri hizmetleri ve servisle görüşüp sorunun çözülmesini bekledim ürünü atölyeye aldıklarında ürün sorunsuz denilip defalarca tekrar getirildi ve en son getiren kişiyi bırakmayıp evde ürünün halıda ses çıkarttığını görmeleri için bırakıp gitmesine izin vermedim gördü videoyu çekti müşteri hizmetlerine videolar atılmasına rağmen iade kabul etmediklerini söylediler işim gücüm 1 yıldır robot süpürge gibi her gün müşteri hizmetlerini aradım ve bir sonuç elde edemedim iade talebimin hızlandırılmasını talep ediyorum sürekli bu ürünle 1 yıl daha uğraşıp paramın çöp olmasını bekliyorlar sanırım

12 Aralık 2023 19:05 (Şikayetten 1 saat sonra)
24 Aralık 2023 13:21

Ürünüm sorunsuz diye geri gelmişti geldiklerinde ürünün sorunlu olduğunu görmüşlerdi ve tekrar götürdüler ve getirip ürünü komşuya bırakmışlar ayrıca yine getirdiklerinde sorunlu ürünün bu defada düğmeleri içe doğru gitmiş olması gereken yerinde değil bakın bana dahi bırakmayıp komşuya bırakıp şimdi de başka sorunla karşılaştım 1 yıldır ben bu ürünü bu şekilde kullanıyorum artık kendimi zor tutuyorum kötü kelime kullanmamak için benim paramı güncel fiyatından iade edin benim sorunumu çözün

Nefise
31 Mart 2024 13:28

Özlem
11 Nisan 2024 19:46

Esra
15 Kasım 2024 14:46
Beko Robot Süpürge İle Bitmeyen Sorunlar
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
15 Ocak 2024 21:34