Beko Markasının Vahim Durumu

Muhammet
24 Temmuz 2024 18:19

Almış olduğum Beko 21220 P Mobil Klima 10.07.2024 tarihinde servis tarafından kuruldu. Klima kullanımında fark ettik ki kumanda pilinin kapağı oturmuyor ve düşüyor. Arıza kaydı oluşturdum ve servis gelip kontrol ettiğinde sorunu tespit etti ve değişim talep etti (yani ürünün ayıplı ürün olduğu kanıtlanmış oldu). Sonrasında değişim için yeni gelen kumandayı getirdiler ve fark ettiler ki (yeni kumandayı getiren servis) o kumanda da aynı şekilde problemli. Tabii ki gelen üründe de aynı problem olunca biz kabul etmedik ve servis yeniden kumanda talebinde bulundu ki böylelikle ürünün ayıplı ürün olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu. Servisin bugün arayıp aktardığına göre; kaç kere kumanda talebinde bulunursam bulunayım hep aynı kumanda gelecekmiş yani hep aynı şekilde problemli kumanda gelecekmiş! Ya sorunsuz, sağlam ve ürünüme ait orijinal yeni bir kumanda versinler ya da ürünümü iade alsınlar diye 24.07.2024 (yani bugün) müşteri hizmetleri ile telefon ile görüşerek talepler oluşturdum. Önce "Klima arızalı olsa iade alırlarmış fakat kumanda olduğu için iade alınamazmış" gibi bahane sunmaya açıklama yapmaya çalışsalar da bahanenin saçma olduğunun farkına vararak (umarım bu şekildedir yoksa durum daha da vahim!) talep oluşturma aşamasına geçmeme izin verdiler ve taleplerimi oluşturabildim. Fakat oluşturduğum ilk iki talebimde, taleplerimi hiçbir gerekçe sunmadan aramadan sormadan iptal ettiler. Artık en son 3. kez ısrarla "kumandanın pil kapağında problem var yanlış kayıt oluşturmayın" diye belirterek talep oluşturdum. Eğer bu sefer de benzer şekilde işi yokuşa sürerlerse yasal yollara başvuracağım. Bir ürün alırken markasının ve firmasının ne kadar önemli olduğunu, uğraşmak çabalamak istenmiyorsa doğru markalara ait ürünlerin alınması gerektiğini bana bir kez daha kanıtladığın için teşekkürler Beko. İyi ki 1 ay öncesine kadar hiçbir zaman Beko marka ürün satın almamışım. Sizce bundan sonra Beko marka herhangi bir ürün alır veya aldırır mıyım?

25 Temmuz 2024 10:21 (Şikayetten 16 saat sonra)

Onur sonucu yetersiz buldu

Onur
02 Ağustos 2023 14:16
Beko Hasarlı Gönderilen Klima

Serkan
28 Temmuz 2023 21:31
Şengül sonuçtan hiç memnun değil

Şengül
13 Temmuz 2024 19:18
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Egemen
15 Ağustos 2024 17:35