Beko Markası Gerçekten Bir Dünya Markası Mı Görelim!

09 Temmuz 2024 16:10

Beko markalı buzdolabım kendi kendine ötmeye başladı. Ben de Beko müşteri hizmetlerini arayarak servis çağırdım, servis geldi. Dolabımda bir sorun olmadığını, meyve bölümünün tam oturmadığını söyledi. Ben de kendisine dolabın bir haftadır ötüyor olduğunu ve bugün temizlikçi dolabı temizlediği için dolap bölümünün oturmamış olabileceğini, ama sorunun bu olmadığını belirttim. Zümrütevler Beko'dan gelen teknik servis arkadaşını ikna edemedim. Akşam işten çıktım, eve gittim ve yine dolap ötmeye başladı. Gece boyunca ben de bebeğim de sesinden uyuyamadık. Gece yine servis oluşturdum. İki gün sonra yine servis geldi ve yine işlerine gelen kolay şeyi söyledi: Dijital kart arızalı dedi. Tamam, değişsin dedim. Sipariş edeceğiz dedi. Tamam dedim. Daha öncesinde Beko'dan sorun yaşadığım için çamaşır makinemle ilgili, çamaşır makinemin değişmeyen parçası kalmadı, elli kere servis gitti geldi. Bir makine parası da değişen parçalar için harcadım ama yine sorunu dışarıdan gelen başka bir servis çözdüğü için ben de buzdolabımda aynı sorunu yaşamamak için dışarıdan servis çağırıp tekrardan kontrol ettirdim. Buzdolabının kapağının içindeki kabloların arızalı olduğunu ve kapağın komple değişmesi gerektiğini söyledi. Sensör değiştirirseniz aynı sorun devam eder dedi. Ben de servis vermiş olduğum siparişi iptal ettim. Yani Beko'nun gelen servisi sorunun ne olduğunu anlamıyor. Eğer ki ben dışarıdan servis çağırmak istemeseydim, çamaşır makinemde yaşanmış olan sorunu tekrar burada da yaşayacaktım. Her şeyi geçtim, servise ayrı para ödüyorsun, her değişen parçaya ayrı para ödüyorsun. Beko bir dünya markası diye geçiyor. Beko, bir dünya markası olmak için teknik servislerinize bence ürünleri tanıtıp eğitimler verin. Gelen servis problemi çözmeyi bilmiyor, onu geçtim, verdiğim paralara yazık günah. İnsanlar ne emeklerle kazanıyor o paraları, o beyaz eşyaları almak için. Ürün satıyorsunuz, ürünlerinizin arkasında durmayı bilin. Konuyla ilgili umarım sorundan anlayan bir arkadaşı bana yönlendirip hatanızı telafi edersiniz. İnsanlar kendi sorunları yetmiyor, bir de markalardan tonlarca para harcadığı işlerle uğraşıyor. Beko markasından ivedi şekilde dönüş bekliyorum.

10 Temmuz 2024 12:01 (Şikayetten 19 saat sonra)
07 Ağustos 2024 16:31

Daha önceki şikayetimde yazmıştım süreç ile ilgili yazacağım diye şikayetime otomatik mesaj ile cevap verilmiş ve ben arandım arandım ama yine onların gözünde ben haksızım hanımefendi Zümrütevler servisimiz sorununuzu çözemediyse size farklı bir servis yönlendirelim diyorlar ben bu servis servis ücreti ödeyecek miyim diyorum evet diyor oldu bizde parayı çöpte buluyoruz sizin servis anlamamasının bedelini ben sürekli servis çağırarak ödemek zorunda mıyım koskoca Beko firmasısınız insan kusura bakmayın söyleyeceğine bir de beni keriz yerine koyup tekrar servis yönlendirelim diyor parasında değilim ama aynı sorunu çamaşır makinemde yaşayıp 50 kere servis ücreti ödeyip halada sorunum çözülmediği için güvenemiyorum firmanıza lütfen bana çözüm odaklı dönmenizi rica ederim

Mehmet sonuçtan çok memnun

Nilay
23 Aralık 2023 12:47

Hilal
07 Temmuz 2023 09:55
Doğuş sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Gürültüsü: Uykusuz Geceler Ve Çözülmeyen Sorunlar

Doğuş