Beko Makinede Körük Lastiğinde Su Kalması

Beko
18 Eylül 2023 10:591.724
Defne'nin Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Hepsiburada üzerinden satın almış olduğum Beko 10kg çamaşır makinesi ilk geldiği günden bu yana yıkama sonrasında lastik iç kısmında su kalıyor ve servis çağırdık, bakıldı sorun yok, bir bezle kalan suyu temizleyin denilip gidildi fakat ben her makineden yıkama sonra elimde bez ile kalan suyu temizlemek zorunda kalıyorum. Bu çok saçma, ayrıca kalan su ile birlikte toz ve kirler de yapışıp kalıyor. Ürünün daha iyi bir servis tarafından incelenmesini gerekirse değişimini talep ediyoruz.

18 Eylül 2023 11:48

Ayrıca ayıplı mal kategorisine giren böyle bir beyaz eşyayı çağırılan servis elemanlarınız nasıl olur da her şeyin normal sorunsuz kusursuz olduğunu söyleyip gidebilirler ayrıca kuru bir bezle biriken suyunu temizlersiniz gibi saçma bir çözüm sunabilirler her yikama sonrası körük lastiğini silmem mantıksız bir çözümdü ilk. Kez ç. Makinesi kullanmıyoruz ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağımı da bildirmek istiyorum...

18 Eylül 2023 12:33 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

22 Eylül 2023 07:52

Servis geldi ve her şeyin normal olduğunu söyleyip gitti çözüm sunmuyorlar ayrıca makine çamaşırları da yıkama sonrasında yırtmaya başladı

4 Kasım 2023 05:53

Beko pişmanlıktır ayrıca gelen servis elemanlarının iş bilmemezlikleride artışı THH başvuru yapacağım

27 Aralık 2023 11:11

Teşekkürler

Muhammet
Muhammet
27 Mart 2024 13:57

1 ay önce aldığım Beko cm 9101 çamaşır makinesi aynı sorun. Diyeceklerini bildiğim için servis bile çağırmak istemiyorum

Eki aç

Beko Üründen Köpük Ve Su Akıyor

Yunus
Yunus
Beko
10 Ocak 2024 23:29375

Beko marka çamaşır makinem bir yıl önce alındı. Makinemden çamaşır yıkama esnasında kapak altından su ve köpük akıtıyord...

Tümünü Gör
Beko Cm 9102 Çamaşır Makinesi Sorunu!

Beko Cm 9102 ÇamaşırMakinesi Sorunu!

Nursena

Samet
Beko Makine Değil Traktör

Beko Makine DeğilTraktör

Kader
Beko Pişmanlık Mı Olmaya Başladı?

Beko Pişmanlık MıOlmaya Başladı?

Burak
Beko Cm 10120 10 Kg Çamaşır Makinesi Yüksek Ses Ve Titreme Sorunu