Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
08 Ocak 2024 14:52

Okutanoğulları Antalya/Korkuteli şubesinden aldığım 1 yıl önce aldığım ilk makinamı 7 ay kullandıktan sonra makinem yağ akıtmaya başladı. Sonrasında uzun uğraşlar sonucunda bu platforma şikayet ederek iletişime geçildi ve makinem değişti. Sonrasında da şu an üzerinden takriben 4 ay geçtikten sonra şu an tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum. Ve yine servis gelip size haber vereceğiz deyip gitti, benim şu an ki mağduriyetim hala devam ediyor bütün kıyafetlerim mahvoldu. Bunun için hasar tazmini istiyorum ve makinemin bir üstü modelini istiyorum, ama firma bunu kabul etmeyerek üzerine para istiyor bu yüzden ben ikinci defa aynı mağduriyeti yaşıyorum, olan benim bütün kıyafetlerime eşyalarıma oldu bunu yargıya da taşıyacağım ben para basmıyorum o yüzden her 4 ayda bir kıyafet alamıyorum. Ve Beko bu konuda asla ilgilenmiyor, çok umursuz makinem hala duruyor ve ben çözüm bekliyorum.

19 Ocak 2024 21:43

Okutan oğulları Antalya/Korkuteli şubesinden aldığım 1 yıl önce aldığım ilk makinamı 7 ay kullandıktan sonra makinem yağ akıtmaya başladı. Sonrasında uzun uğraşlar sonucunda bu platforma şikayet ederek iletişime geçildi ve makinem değişti. Sonrasında da şu an üzerinden takriben 4 ay geçtikten sonra şu an tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum. Ve yine servis gelip size haber vereceğiz deyip gitti, benim şu an ki mağduriyetim hala devam ediyor bütün kıyafetlerim mahvoldu. Bunun için hasar tazmini istiyorum. Ayrıca servisle iletişime geçtim, beni neredeyse 2 hafta beklettiler, sonrasında ise Hakem Heyeti yağ akıtan makinemin değişim ve onarım sağlamayacağına karar verdi ve rahat bir şekilde isterseniz olayı yargıya taşıyın dendi. Hiçbir şekilde taleplerim ile ilgili benimle ilgilenmediler. Makinem şuna öyle duruyor. Mağdurum ve 19 Ocak saat 11:00/13:00 arasında tekrar servis kaydı oluşturdum. Ona bile şu an gelmediler, aradım servisi size dönüş sağlayacaklar deyip tekrar kapadılar. Beko'nun bu kadar ilgisiz ve insan mağdur edeceğini bilmiyordum bilseydim eğer asla almazdım. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum, ve garanti içinde olan şu an ki makinemin değişmesini istiyorum.

19 Ocak 2024 15:26

Ek
Ek
19 Ocak 2024 15:25

19 Ocak 2024 15:23

Okutanoğulları Antalya/Korkuteli şubesinden aldığım 1 yıl önce aldığım ilk makinamı 7 ay kullandıktan sonra makinem yağ akıtmaya başladı. Sonrasında uzun uğraşlar sonucunda bu platforma şikayet ederek iletişime geçildi ve makinem değişti. Sonrasında da şu an üzerinden takriben 4 ay geçtikten sonra şu an tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum. Ve yine servis gelip size haber vereceğiz deyip gitti, benim şu an ki mağduriyetim hala devam ediyor bütün kıyafetlerim mahvoldu. Bunun için hasar tazmini istiyorum. Ayrıca servisle iletişime geçtim, beni neredeyse 2 hafta beklettiler, sonrasında ise Hakem Heyeti yağ akıtan makinemin değişim ve onarım sağlamayacağına karar verdi ve rahat bir şekilde isterseniz olayı yargıya taşıyın dendi. Hiçbir şekilde taleplerim ile ilgili benimle ilgilenmediler. Makinem şuna öyle duruyor. Mağdurum ve 19 Ocak saat 11:00/13:00 arasında tekrar servis kaydı oluşturdum. Ona bile şu an gelmediler, aradım servisi size dönüş sağlayacaklar deyip tekrar kapadılar. Beko'nun bu kadar ilgisiz ve insan mağdur edeceğini bilmiyordum bilseydim eğer asla almazdım. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum, ve garanti içinde olan şu an ki makinemin değişmesini istiyorum.

19 Ocak 2024 15:21

19 Ocak 2024 15:19

09 Ocak 2024 11:15 (Şikayetten 20 saat sonra)

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
05 Mart 2024 01:20
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
12 Ağustos 2024 17:14

İlknur
28 Eylül 2024 13:19

Pınar
12 Temmuz 2023 12:52
Beko Çamaşır Makinesi Yağ Lekesi Bırakıyor Servis Sorunumu Çözmedi
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Nurten
04 Temmuz 2023 11:49