21 Temmuz 2024 18:06

Bir, iki yıl önce, Beko marka 670531 El model no frost buzdolabı aldık. Ancak ürünü aldığımız günden beri ne soğutuyor ne de donduruyor. İlk servisi çağırdığımızda ürün sıfır olmasına rağmen ekran bozuk dediler, ekranı değiştirip onardık deyip gittiler. Ancak sorun düzelmeyince tekrar çağrı merkeziyle iletişime geçtik bu sefer kart denilen bir adaptör taktılar ancak yine sorun çözülmedi. Sonra tekrar çağırdık ürünü yetkili servise değiştirmek istediğimizi söyledik. Ancak ürünü incelemeden, bakmadan lakayıt şekilde, ürünü genel müdürlük değiştirmez diyerek, yetkili servis çekip gitti. Yine çağrı merkeziyle iletişime geçtik 17.07.2024 tarihinde ürünü değişim talebiyle gelip inceleyeceklerini söylediler. Ancak yetkili servis gelmedi. Çağrı merkezi talebiniz olmamış diyerek bizi yalanladı, arama kayıtları elimizde olmasına rağmen. Ya bir marla bu kadar mı? Aciz olur. Hem kusurlu ürünü bize verip, hem de değişim yapmamak için ellerinden gelen yalanı söyleyecek kadar küçülmüşler. Koç Holding bir ürünü değiştiremiyorsa fabrikasını kapatsın.

22 Temmuz 2024 13:46

Şikayetvar Yaz

Marka, model, ürün ara

anasayfa Koç Holding Beko marka buzdolabı kusurlu olmasına rağmen değişim yapılmıyor

Beko marka buzdolabı kusurlu olmasına rağmen değişim yapılmıyor profile Mehmet 21 Temmuz 18:26 0 Bir, iki yıl önce, Beko marka 670531 El model no frost buzdolabı aldık. Ancak ürünü aldığımız günden beri ne soğutuyor ne de donduruyor. Ve buzdolabının soğutucu bölmesi terleme yapıyor. İlk servisi çağırdığımızda ürün sıfır olmasına rağmen ekran bozuk dediler, ekranı değiştirip onardık deyip gittiler. Ancak sorun çözülmeyince tekrar çağrı merkeziyle iletişime geçtik bu sefer kart denilen bir adaptör taktılar ancak yine sorun çözülmedi. Sonra tekrar çağırdık ürünü yetkili servise değiştirmek istediğimizi söyledik. Ancak ürünü incelemeden, bakmadan lakayıt şekilde, ürünü genel müdürlük değiştirmez diyerek, yetkili servis çekip gitti. Yine çağrı merkeziyle iletişime geçtik 17.07.2024 tarihinde ürünü değişim talebiyle gelip inceleyeceklerini söylediler. Ancak yetkili servis gelmedi. Çağrı merkezi talebiniz olmamış diyerek bizi yalanladı, arama kayıtları elimizde olmasına rağmen. Ya bir marla bu kadar mı? Aciz olur. Hem bozuk ürünü bize verip, hem de değişim yapmamak için ellerinden gelen yalanı söyleyecek kadar küçülmüşler. Koç Holding bir ürünü değiştiremeyecek kadar aciz ise fabrikasını kapatsın.

21 Temmuz 2024 18:03

Bir, iki yıl önce, Beko marka 670531 El model no frost buzdolabı aldık. Ancak ürünü aldığımız günden beri ne soğutuyor ne de donduruyor. Ve buzdolabının soğutucu bölmesi terleme yapıyor. İlk servisi çağırdığımızda ürün sıfır olmasına rağmen ekran bozuk dediler, ekranı değiştirip onardık deyip gittiler. Ancak sorun çözülmeyince tekrar çağrı merkeziyle iletişime geçtik bu sefer kart denilen bir adaptör taktılar ancak yine sorun çözülmedi. Sonra tekrar çağırdık ürünü yetkili servise değiştirmek istediğimizi söyledik. Ancak ürünü incelemeden, bakmadan lakayıt şekilde, ürünü genel müdürlük değiştirmez diyerek, yetkili servis çekip gitti. Yine çağrı merkeziyle iletişime geçtik 17.07.2024 tarihinde ürünü değişim talebiyle gelip inceleyeceklerini söylediler. Ancak yetkili servis gelmedi. Çağrı merkezi talebiniz olmamış diyerek bizi yalanladı, arama kayıtları elimizde olmasına rağmen. Ya bir marla bu kadar mı? Aciz olur. Hem bozuk ürünü bize verip, hem de değişim yapmamak için ellerinden gelen yalanı söyleyecek kadar küçülmüşler. Koç Holding bir ürünü değiştiremeyecekse kadar aciz ise fabrikasını kapatsın.

Ek
22 Temmuz 2024 17:13 (Şikayetten 23 saat sonra)
22 Temmuz 2024 18:35

Hâlâ çözüm üretemiyorsunuz, yazıklar olsun.

Mehmet sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2024 17:58
Beko Kusurlu Olan Buzdolabını, Kusurlu Olmasına Rağmen Değiştirmiyor.
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
16 Ağustos 2024 11:48

Muhammet
12 Ekim 2024 21:35

Hasan
29 Eylül 2023 23:38
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
09 Eylül 2023 03:36