Beko Klima HomeWhiz İnternet Bağlantısı Sorunu

11 Ağustos 2023 11:03

20 Temmuz tarihinde Beko marka 32426 klima satın aldım. Şirketteki makinelerin 25 derecede çalışması gerektiği için HomeWhiz internet bağlantı kiti siparişi verip ekstra ödemesini yapıp montaj esnasında takılmasını talep ettim. Montaj esnasında HomeWhiz internet kiti takıldı yetkili servis özverili şekilde defalarca uğraştı fakat internet bağlantısı sağlanamadı, yaklaşık 1 hafta sonra başka bir HomeWhiz kiti ile cihaz değiştirildi. Bağlantı sağlandı sorun çözüldü diye sevinmiştik fakat koskoca Beko ufak basit bir aplikasyonu tutarlı hale getirememiş olacak ki, 3 günde bir kopmalar başladı. Her bağlantı koptuğunda tekrar tekrar barkod numarasıyla ürün kaydı ve bağlantısını gerçekleştirmeye çalıştım, hafta sonu bağlantı koptu, şirket kapalı olduğu için odayı denetleyemedim. Bugün yine bağlantı koptu, bağlantı sağlamaya çalışıyorum, seri numarası kaydına kadar geliyor ama bağlantı sağlanamıyor. Klimayı uzaktan kontrol edemiyorum, hassas makineler klimayı uzaktan çalıştıramadığım için sıcağa maruz kaldı ve bozuldu. Küçük bir wi-fi kitinin ve basit bir aplikasyonun doğru bir şekilde çalışmıyor olması çok üzücü. En kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

11 Ağustos 2023 15:39 (Şikayetten 4 saat sonra)
15 Ağustos 2023 21:45

Şikayetin oluşturulmasından birkaç gün sonra yetkili servis geldi, (pazartesi günü) gerekli güncellemelerin yapılacağını söyledi. Hali hazırda kendilerinden haber bekliyorum. Sistem güncellemesi başarısız olduğu takdirde tekrar HomeWhiz wi-fi kitinin değiştirileceğini söyledi. Henüz durumda bir değişiklik yok. Bekliyoruz.

Kadir
Kadir

Merhaba Ulaş bey, Aynı sorunu yaşıyorum, bir gelişme olursa buradan yazabilir misiniz. Teşekkürler

Ulas

Tabii ki, olumlu ya da olumsuz gelişmeleri yazarım. 1 hafta oldu gelişme yok henüz, haber bekliyorum.

Cetin
20 Temmuz 2024 13:35
Beko Da Büyük Kibir
Nurten sonuçtan çok memnun

Nurten
05 Ağustos 2023 15:24
"Sorun çözüldü klimamız yeniden düzgünce monte edildi şimdi sorunsuz çalışıyor. Beko'nun yakından takip edip ilgilenmesine çok memnun kaldık. Teşekkür ederiz."
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
06 Ağustos 2023 19:42