Senem sonuçtan hiç memnun değil

Beko İPhone 13 Mağduriyeti

Senem
01 Mart 2024 17:47

18.02.2024 tarihinde Fatih Beko şubesinden 45 bin tl karşılığında iPhone 13 aldım. Satıcı, ürünün Beko deposundan geldiğini ve Beko'nun kefil olduğunu, bir sorun olması halinde Beko'nun ilgileneceğini belirterek ürünün satışını gerçekleştirdi. Ancak elime geçen telefon ayıplı, yani kusurlu bir ürün çıktı. Beko ana çağrı merkezi, bu şubenin telefonu Beko deposundan getirmediğini, farklı bir satıcıdan tedarik ederek bana sattığını ifade etti. Apple servisi ise telefonun değişimini satışı yapan şubenin yapması gerektiğini söyledi. Aynı şekilde Beko merkezi de bu görüşü destekledi. Ancak satışı yapan ekip, ürünü iade almayı ve yerine yeni bir telefon vermeyi reddediyor ve üstelik Apple yetkililerinin hazırladığı raporu da kabul etmiyor. Bu iddiaları ortaya atan K** Bey, umarım yasal haklarımızın ne olduğunu ve insanlardan 45 bin tl alıp mağdur etmenin hukuki sonuçlarını biliyorsunuzdur. Bir haftadır şube ve Beko merkezinin beni oyaladığını gözlemliyorum. Çözüm beklemeyin, doğrudan dava süreci ile çözüm arayın.

08 Mart 2024 14:05

Beko'dan aldığım iPhone 13 telefonum elime ayıplı mal olarak geçti. Aldığım ikinci günü servise gitti. Fakat satışı yapan Beko şubesi Önkol mobilya fatihde telefonun iadesini ve değişimini asla kabul etmiyor. Ayrıca Beko ise ismini taşıyan bu şubeye bir yaptırım ve muadahalede bulunmuyor. Ortalama 20 gün oldu bu sorunla uğraşıyorum. Hala telefonum elimde değil çünkü firma telefonla ilgili hiçbir şey yapmıyor. Sevgili Beko şubelere isminizi vermekle kalmıyor bazı işler takip etmeniz ve şubelerinize belirli müşteri haklarınızı öğretmenizi ürünlerinizin ve şubelerinin arkasında durmanızı öneririm. Beko ile hiçbir sorun çözüme kavuşmuyor arkadaşlar hukuku yollara başvurun direk. İnsanlardan 45 bin tl alıp bozuk ürün vermek ve arkasında durmamak harika bir çözüm yolu. 20 gündür incelemelerinizi bekliyorum.

02 Mart 2024 13:52 (Şikayetten 20 saat sonra)
Senem
04 Mart 2024 14:46

16 gündür hala bir takım incelemeler yapılıyor hala kayıtlar açılıyor hala sorunlar giderilmeye çalışıyor. Sonuç olarak 45 bin tl verip kullanmadığım elimde bir telefon mevcut. Günde 3 kere yapılan aramalarda aynı cevaplar sürekli tekrarlanıyor. Eğer ki Beko ismi adı altında bu tip dol... Yapan şubelerinize nasıl bir yaptırımınız olmuyor nasıl bir müdahalede bulunup çözüm bulunamıyor isminizin karalanmasına izin veriyorsunuz anlamış değilim. Zaten Beko'nun bu tavrından dolayı şubedeki bu kişiler bu kadar kendinden emin ve özgüvenli konuşarak bu kadar rahat hareket ediyorlar. Maalesef açacağım bu davada satışı yapan şube ile birlikte Beko markasıda bundan etkilenecek. İki tarafın oyalayarak iade ve cayma hakkinin dolmasını kasıtlı olarak beklediğini düşünüyorum. Fakat avukatlar tarafından verilen bilgide serviste olan bu cihazın bu tarihleri içermediğini belirtmek isterim. Ve satışı yapan Beko temsilcileriniz müşterinin gizli bilgilerini müşterilerden izinsiz şekilde farklı şahıs ver tadirikcilerine vererek müşterinin üstüne salması işin en komik yani oldu. Hayatımda böyle bir olaya ilk defa şahit oldum teşekkürler.

Özçe

Merhaba bizde iPhone 15 aldık ve ekranında sorun var Tüketici Mahkemesi'ne başvurduk size bir çözüm buldular mı

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Beko Ödeme İadesi Yapılmadı

Mert
04 Eylül 2024 04:38
Beko Ödeme İadesi Yapılmadı

Satın Almadığım Ürün İçin Haksız İcra Takibi Ve Mağduriyet

Ali
12 Ağustos 16:28
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
02 Eylül 2023 15:45