Mert sonuçtan hiç memnun değil

Beko Ödeme İadesi Yapılmadı

Beko Ödeme İadesi Yapılmadı
Mert
04 Eylül 2024 04:38

Beko firmasından 26.08.2024 tarihinde 110375027 sipariş numaralı iPhone 13 telefon aldım. Ödemeyi havale yoluyla siparişten hemen sonra 10 dakika içerisinde kendilerine en hızlı şekilde fast yöntemiyle yaptım. Ödememin üstünden günler geçmesine rağmen sipariş hakkında hiçbir bilgi verilmedi. Onları aradığımda ise yetkililere bildirildiğini ve ilgileneceklerini söylediler. Haftalarca bekledim ama nafile. Hiçbir dönüş sağlanmadı. Ben de bu hediyeyi doğum günü hediyesi olması sebebiyle gelmeyeceğini anladığım için iptal etmek zorunda kaldım. Ürün zaten daha hazırlama aşamasında bile değildi. Ardından ürünün iptal sürecini başlattım üstünden birkaç gün geçti ve İade işlemimin tamamlandığı ve ödememin bankaya yapıldığı ibaresi yazdı. Ardından hesabımı kontrol etmeye gittiğimde ise bir baktım ki hiçbir para iadesi yapılmamış. Bankamı aradığımda ise hesabınıza herhangi bir para iadesinin ya da farklı bir şekilde para transferinin gerçekleşmediğini ve satıcımla tekrardan iletişime geçmem gerektiği söylendi. Devamında ise müşteri hizmetlerini aradığımda sizi arayacaklar şeklinde bir ibarelerine rağmen hiçbir arama gerçekleşmedi. Ben koskoca Beko firmasından böyle bir hizmet beklemezdim ama günlerdir iade bekliyorum ve hediye almak için de iade almam gerekli ve çok sınırlı bir vaktim var. En kısa sürede gerekenin yapılmasını rica ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı kesin bir dille söylüyorum.
Buradan tüm Beko yetkililerine ve tüm tüketicilere duyurulur.

04 Eylül 2024 11:10 (Şikayetten 6 saat sonra)

Senem sonuçtan hiç memnun değil

Beko İPhone 13 Mağduriyeti

Senem
01 Mart 2024 17:47
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 16:56

Atakan