Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Hayriye
29 Eylül 2024 18:37

1 yıl önce Beko markasından fırın satın aldık. Fırın her seferinde gereğinden fazla buhar yaptı. (Buhar özelliğinde çalışmıyor) Buhardan kaynaklı fırının içerisinde su dolmaya, aynı zamanda fırının içi dahil tüm tepsilerde paslanma oldu. 4 kere teknik servis geldi ve değerlendirdi. Teknik serviste böyle bir durumun yaşanmaması gerektiğini söyledi. Cihazı alıp götürdüler, tamir oldu deyip sonrasında geri getirdiler ama yine aynı problemler yaşanmaya devam etti. Sonuç olarak tek çözümün cihazın iadesi olması gerektiğinin kanaatine varıldı ama nedense bu iadeyi üretim yapan fabrika kabul etmedi. Ama başka çözümleri de yok, yani bize paslı paslı kullanın diyorlar. Bu arada kullanım şeklimizden kaynaklı bir sorun değil, servis kendi de çalıştırdı, aynı problem onlarda da oldu. Defalarca arayıp görüşmeme rağmen resmen müşteri memnuniyeti diye bir anlayışları yok. Satarken iyi hoş, sorun oldu mu arkasında durmuyorlar. Tüketici Hakları'na başvuracağım. Daha 1 yıl olmadan 4 kere servis gördü cihaz. Ve hiçbir şekilde destek değiller. Fırının markası 631 b. Biz çok pişman olduk.

30 Eylül 2024 13:22 (Şikayetten 18 saat sonra)

Zehra
21 Ekim 2023 16:02