Emine
19 Aralık 2023 19:39

3 yıl 2 ay önce Beko 7070MB model dondurucu aldık. Salonumuzun başköşesinde yerini aldı ve oradan hiç kımıldamadı. Bu zaman içinde sanırım geçen yıl sadece 1 kez elektrik kesilmiş olabilir hatta olmayabilir. Neredeyse fiş kablosu bile yerinden oynamayan sevgili dondurucumuz tamda garantisinin bittiği 3. Yılını 2 ay geçe bozuldu. Servis geldi. 3 yıl önce 6 bin TL'ye alınan eşyaya 4.500 TL masraf var dedi. Anlaşılan o ki kapı kolu hariç her şeyi bozulmuştu. Kompresör, hava basacağız, motor bilmem ne gibi bir sürü güven vermeyen ifadeler. Şimdi bir beyaz eşyanın 3 yıl içinde ederinden fazla fiyata kapı kolu dışında her şeyinin bozulması meselesini Beko gibi bir ülke değerine soruyorum. Neden?. Su ısıtıcısı bile 3 yıl kullanılabiliyorken neden? Siz artık parçaları garanti süresine kadar dayansın yeter şeklinde mi kullanıyorsunuz!. Neden? Servislerin güven kaybettiği ürünün orijinal parçalarının değiştirildiği haberlerinin iyice yayıldığı bu ortamda siz ne kadar güvenilirsiniz. Yazıklar olsun.

Emine
19 Aralık 2023 19:33
Beko Dondurucu Alın 3 Yıl Sonra Atın

Üst kısmı buzlanırken, altlar soğumuyor, arka tarafındaki hayalı ızgara montajı nedeni ile hasar gören hortum, bedeli bize mal oldu. Kondenser ve motor/kompresör değişecek dendi.

20 Aralık 2023 12:43 (Şikayetten 17 saat sonra)

Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
21 Mart 2024 12:45

Beko Derin Dondurucu 7070 MB Gaz Kaçağı

Deren
12 Şubat 2024 21:22
Celil sonuçtan hiç memnun değil

Celil
16 Mart 2024 07:12