Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Beko Derin Dondurucunun Gövdesi Yamuk

03 Ocak 2024 22:36

İyi günler, ben O**** G******. Beko'dan 2 adet derin dondurucu aldım. Bir zaman sonra, iki ürünün de kasasıyla kapağının yukarıdan aşağıya doğru yaklaşık bir santimetre yamuk olduğunu fark ettim ve ölçülerinin farklı olduğunu gördüm. Müşteri hizmetlerini arayarak ürünün üretiminde hata olduğunu belirttim ve servis geldi. Kartal'daki cihaza imalat hatası olduğu tespit edilerek değişimi yapıldı. Çerkezköy'deki adresimdeki derin dondurucu için de servis talebi oluşturarak tespit istedim. Teknik eleman geldi, resimlerini çekti ve 'Gelen üründe böyle olabilir, o zaman ne olacak?' dedi ve gitti. Aradan bir hafta geçti. Ses çıkmayınca müşteri hizmetlerini aradım; talebin kapatıldığını ve cihazda sorun olmadığını belirttiler. İki aynı ürün için iki farklı karar verilmişti. Servis beni arayarak, bulunduğu yerden kaynaklı veya ayakların ayarından olabileceğini söyledi. Teknik eleman gelince ayarlasaydı, dedim. Kasa sanki kartondan, ayak ayarından kasa yamuluyorsa zaten o ürün kalitesizdir, diye düşündüm ve tekrar servis talebi oluşturdum. Geldiler, baktılar. 'Ayaklardan olabilir mi?' diye sordum, 'Hayır' dediler. 'Darbe var mı?' diye sordum, 'Hayır' dediler. 'Biz talep ettik ama onay vermedi merkez' dediler. Başka servis istememe rağmen bir türlü sonuç alamadım. Siz de Beko'dan aldığınız ürünleri kontrol edin. Kalitesini sorgulamaya başladım.

14 Ocak 2024 16:22

Bu nasıl bir müşteri memnuniyetidir Beko'dan 7071 model derin dondurucu iki ürün aldım ikisinde de aynı hata var biri bir hafta içinde imalat hatasından dolayı değişim oldu birini inatla değiştirmiyorsunuz bu nasıl bir müşteri memnuniyetidir anlamadım gereğinin yapılmasını istiyorum

04 Ocak 2024 15:02 (Şikayetten 16 saat sonra)
13 Ocak 2024 20:27

Maalesef bir sonuca ulaşamadım şaka gibi Cumartesi aradılar pazar sözde beni aramışlar ulaşamamışlar demek ki Beko'nun merkezi pazarlar'da çalışıyor tekrar dönmeleri için not bıraktım aramadılar tekrar aradım dönüş olsun diye yine dönmediler anlaşamadığım muhatap olmak istemediğim yetkili servis aradı sosyal medyadan şikayette bulunmuşsunuz değişiminiz onaylanmadı dedi Şunu söylemek isterim bu ürün 2 adet alindi İstanbul'daki ürün 2 defa değişim olacak maalesef ikinci gelen üründe karlanma yapıyordu kasada deforme olduğundan contalar oturmuyormuş hava aldığı için karlanma oluyormuş alırken biraz düşünün model 7071

Celil sonuçtan hiç memnun değil

Celil
02 Şubat 2024 22:16
Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

Zerrin
20 Şubat 2024 14:00
Beko Derin Dondurucu Geldiğinde Kutu Yarıya Kadar Islak Ve Darbeli
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
24 Temmuz 2024 14:44
Beko Derin Dondurucu Aşırı Karlanma Sorunu
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Nuray
05 Kasım 2023 16:59
Ufuk sonuçtan çok memnun

Ufuk
25 Kasım 2023 22:29
Beko "Ne Halimiz Varsa Görelim Mi", "Evet"

Beko Kategorileri