Yunus sonuçtan çok memnun

Beko Cm 10140 B Çamaşır Makinesi Kazan Arızası
23 Ekim 2023 17:46
Yunus'un Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü, teşekkürler”

Merhaba, 2023 Nisan ayında evime kurulan ve evlilik nedeniyle Haziran ayında kullanmaya başladığım çamaşır makinem aradan 4 ay geçtikten sonra, Eylül ayı sonunda kazan arızası verdi. Yetkili servis kazan değişimi gerektiğini söyledi. Makinenin daha çok yeni olması nedeniyle parça değişimi değil doğrudan değişim istediğimizi ifade ettik ve servis bizden yana olduğunu, böyle durumlarda zorluk çıkarılmadığını ifade etti. Yaklaşık bir aylık sürenin sonunda bugün bölge tarafından değişimin onaylanmadığı, parça değişimi ya da iade yapılabileceği ifade edildi. Bu kadar enflasyonun olduğu bir ortamda iade edelim demek bana pek iyi niyetli gelmiyor. Makineyi çeyiz olarak 2022 Ekim ayında satın almıştım. Bu kadar az kullandığım bir üründe böyle büyük arıza yaşamak da sonrası için akılda soru işareti bırakıp moral bozucu oluyor. Beko gibi büyük bir firmadan müşterinin yanında olmasını beklerdim.

24 Ekim 2023 10:43 (Şikayetten 16 saat sonra)
03 Kasım 2023 20:36

Yahu iletişime geçmekten bir hal oldum gerçekten. Keşke iletişime geçtiğiniz süreyi çözüme harcasanız. İnanın daha az maliyetli olur. Çamaşır makinesinin videosunu çekmekten vlogger oldum. Zaten kazan değişimi kararı kesin olan makinenin 3. Kere videosu isteniyor. Üstelik videolardan birini teknik servis çektiği halde. Bu fabrikadaki değişim kararını verecek arkadaşlar her kimse video izlemekten çok hoşlanıyorlar sanırım. Ya da müşteriyi bıktırmak için bu bir taktik. Gerçekten problemim belli iken ve kazan değişim kararı zaten verilmişken video ile ne değişecek? En azından daha fazla oyalamadan buna bari tatmin edici bir cevap verin.

22 Aralık 2023 18:06

Sorunum çözüldü, teşekkürler

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
10 Aralık 2023 19:47
Beko Çamaşır Makinesinde Tekrarlanan Su Akıtma Sorunu Ve Çözümsüzlük

Esra
25 Temmuz 2024 18:39
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi İle Başlayan Sorunlar Zinciri

Ali
27 Ekim 2024 11:42
Beko Çamaşır Makinesi İle Başlayan Sorunlar Zinciri
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Beko Sıfır 11 Kilo Çamaşır Makinesi Sorunu

Levent
08 Mayıs 2024 19:38
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
25 Eylül 2024 15:26