Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
16 Aralık 2023 01:05

Beko 5964 çay makinesi aldım. Alt su haznesi cam olan bu ürün, su kaynatırken çatladı. Servise götürdüm ancak garantisi olmasına rağmen ücret talep ediyorlar. Ürünü satarken '7 kat güçlendirilmiş cam' diye sattılar fakat şimdi camın garantiden hariç tutulduğunu söyleyip serviste baştan savdılar. Ücretli tamir edilmesi durumunda 1650 TL ücret istediler ki bu fiyata zaten yeni bir ürün alınabilir. Bu durumda bir aldatmaca olduğunu düşünüyorum. O yüzden şikayetimi burada dile getirmeyi tercih ediyorum. Ücretsiz tamir talep ediyorum. Beko ve Arçelik markalarının bu kadar kötü olmaması gerekiyor. Sürekli yeni bir çay makinesi alamam, garantim hala devam ediyor. Lütfen derdime bir çözüm bulun, Beko!

25 Aralık 2023 01:00

Beko Çay Makinesi Arızalandı Beko Çay Makinesi Arızalandı

Ek
16 Aralık 2023 16:27 (Şikayetten 15 saat sonra)
Murat
20 Aralık 2023 15:13

Beka cay makinesi, Arçelik ve Beko tarafından mağdur edilmeye devam ediyorum, servis güncel fiyatı 1850 TL olan cay makinesinin cami çatladı cam garanti kapsamında değiştirilmediği gibi fahiş fiyat 1650 TL rakam istiyorum cihazımın garantisi devam ediyor, ben Arçelik ve Beko markasının bu kadar rezalet olduğunu bilmiyordum, demek ki marka diye guvenmiycez artık, kavonuz gibi bir cam parçası nasıl 1650 TL olur sakin aldanmayın, Beko ve Arçelik kesinlikle almayın

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
05 Ağustos 2023 12:46
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
11 Haziran 2023 07:05
Beko Md5964 Ayıplı Çay Makinesi
Ferit sonuçtan çok memnun

Ferit
09 Aralık 2023 21:29
"Özellikle çağrı merkezindeki hanımefendi çok ilgilendi yani ilçemizde bulunan servise nazaran daha da çok ilgilendi hiç yüzünü görmemiş olsak da teşekkür ediyoruz"
Beko Çaycı 5964w Mor
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Beko Dem Çay Makinesi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Gönül