Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
04 Ağustos 2023 20:01

24.03.2023 tarihinde Maltepe/İstanbul sko DTM Beko bayisinden almış olduğum cm 9101 s 9 kg silver çamaşır makinesini 07.05.2023 tarihinde yeni evlendik ve kullanmaya başladık. Kıyafetlerimizi tamamen Beko kurulum servisinin vermiş olduğu bilgiler dahilinde programlarla yıkadık. Fakat kullanımdan itibaren yıkanan tüm kıyafetlerimizde 2 3 yıkama sonrasında hem tiftiklenme hem yırtılma hem de pas lekesi görmeye başladık. Bu gördüğümüz kıyafetleri mecburen atmak zorunda kaldık. 2 3 defa servis geldi ama gelen arkadaşlar "abi biz emir kuluyuz bir şey yapamayız kıyafet getirelim 1 hafta yıkayın biz ona göre rapor hazırlayalım diyor." sonrasında ise 1 defa 3 4 tane atlet getirdiler. Yıkandı ama 1 defa da mümkün değil yırtık veya pas lekesi görülmesi. Şu anda yine yıkama yaptığımız esnada cihazın arka kısmından videoda eklediğim şekilde ses geliyor. Cihazım daha kurulumu itibari ile 4 5 aylık cihaz ve bu denli bir mağduriyetimin giderilmemesi beni burası başta olmak üzere sonuç alamamam durumunda yasal yollara başvurmama kadar götürüyor. Talebim çamaşır makinesinin götürülüp değiştirilmesi. Ben canım sıkıldığı için mağdur edebiyatı yapmıyorum gerçekten mağdur olduğum için şikayetim var ve buradayım en yakın sürede de giderilmesini istiyorum. Son olarak demiş olduğum gibi mağduriyetim giderilene kadar her ne hakkım varsa takipçisi olacağım.

06 Ağustos 2023 18:12 (Şikayetten 1 gün sonra)
Murat
28 Ekim 2023 16:53

Mağduriyetim hâlâ devam ediyor arayan soran yok.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
01 Eylül 2023 16:47

Hüsne
29 Aralık 2023 21:45
Necat sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesinin Kapağının Altından Su Akıtması

Necat
27 Nisan 2024 18:24
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Rümeysa
14 Kasım 2023 16:22