Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 19:24

Beko marka 670561EB model buzdolabım var. Aldığım günden beri sağlıklı kullanamadım desem yeridir. Sürekli olarak motor tarafından ses gelmesi üzerine servis talep ettik, servis normal dedi gitti. Neyse dedik, sesine katlandık. Yaz geldi, dolabın soğutma performansı düşük olması sebebiyle içerisinde bulunan kahvaltılık, sebze vs. gibi ürünler bozulmaya başladı. Tekrar servis çağırdık, yine her zamanki gibi normal dedi. Servis kaydını kapattı. Tekrar servis talebi açtım, bu sefer içerisine cihaz koydular ve 24 saat izlemeye aldılar. Dolabımın üst kısım soğukluğunu maksimum 2'ye aldığımda, içerisinde oluşan derece ortalama 8 olarak belirlenmiş ve kırmızı ile hatalı olduğu işaretlenmesine rağmen buna da normal deyip servis kapattılar. Ayarı 2'de olan dolabın iç derecesi minimum 4, maksimum 6 derece olması gerekirken bana bunu normal deyip savunabiliyorlar. 2 kademede ortalama 8 derece olan dolap, 4 kademeye aldığımda 18 derece olması da mı normal diyeceksiniz? Lütfen benim bu sorunumu bilgili teknik servis yönlendirerek çözün. Fan motoru mudur, damper midir, ne gerekiyorsa bakılsın.

20 Ağustos 2024 11:48 (Şikayetten 16 saat sonra)
20 Ağustos 2024 12:44

Merhaba Cevaplamanız için teşekkür ederim, sizlere belirttiğiniz kanal üzerinden bir çok kez yazdım, ayrıca servis kayıtlarında sürekli olarak notlara itirazlarımı belirttim dönüş olmadığından buraya ve Tüketici heyetine başvuru yaptım, servis ekiplerinizin umursamazlığına artık dayanamadım bu test sonuçlarına rağmen benim dolabımın soğutması normal denilerek çıkılıyor, sonra şikayet yazıyorum test cihazı yanlış ölçmüş tekrar test edeceğiz diyerek bilgi veriyorsunuz insanların akıl sağlığıyla oynamayın lütfen bende arızalı olmayan cihaz için servis çağırmıyorum, çağırıp sizlerin bilgisiz ekibine eğitim vermek gibi bir niyetim de yok

30 Ağustos 2024 21:06

Bir önceki serviste dolapta arıza yok diyen servisi şikayet etmem üzerine yeni gelen servis dolabın fanının arızalı olduğunu tespit edip işlem yaptı. Teşekkürler Beko şikayetçi olmadan destek olmadığınız bilinçsiz servis ekibiniz için.

Seçkin
31 Temmuz 2024 15:14
Salim sonuçtan memnun

Gaz Kaçağı Olan Bek Buzdolabı. Beko Marka Pişmanlıkmış!

Salim
31 Ocak 2024 14:25
Gaz Kaçağı Olan Bek Buzdolabı. Beko Marka Pişmanlıkmış!

Ozan
12 Eylül 2023 16:13

İbrahim
07 Ağustos 2023 13:03
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
05 Temmuz 2024 22:12