Semanur sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2023 16:25

Beko'dan yaklaşık 3 yıl önce buzdolabı çamaşır ve bulaşık makinesi aldık. Buzdolabında bazı yerlerde siyah lekeler oluşmaya başladı. Servis çağırdık garanti kapsamında değil dendi sadece buzdolabında var sorun kullanma hatası asla olamaz çünkü bulaşık makinesi daha çok kullanılıyor 3 yıl olmadan bir ürün nasıl böyle olur. Sabah çıkıp akşam eve geliniyor çocuk yok lütfen mağduriyetimizi giderin.

20 Haziran 2023 09:00

Günlerdir yazıyorum. Beko buzdolabında siyah lekeler oluşmaya başladı diye kimse oralı olmadı yazıklar olsun Beko ya sattığı ürünün 3 yıl olmadan çillendi aynı anda çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi da aldık sadece buzdolabında var kızım daha 3 yıl olmadı evleneli burnumuzdan geldi günlerdir değişim yapın lütfen

09 Haziran 2023 12:43

Beko lütfen satılan ürünün arkasında durun kazak bile kusurlu çıkınca iade oluyor bir dolap kolay alınmıyor kaliteli diye aldık 3 yılda boya mı bozulur çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinde sorun yok lütfen mağduriyetimizi giderirsiniz

08 Haziran 2023 19:05

Beko'dan yaklaşık 3 yıl önce kuzuma evleneceği için buzdolabı çamaşır ve bulaşık makinesi aldık. Buzdolabında bazı yerlerde siyah lekeler oluşmaya başladı. Servis çağırdık garanti kapsamında değil dendi sadece buzdolabında var sorun kullanma hatası asla olamaz çünkü bulaşık makinesi daha çok kullanılıyor 3 yıl olmadan bir ürün nasıl böyle olur. Sabah çıkıp akşam eve geliniyor çocuk yok lütfen mağduriyetimizi giderin.

08 Haziran 2023 12:49

Hiç gelişme olmadı lütfen Arçelik/Beko ilgilenirseniz memnun olurum

Ek
07 Haziran 2023 18:47 (Şikayetten 2 saat sonra)

Semanur

Lütfen siyahlaşan sorunuma çare bulun 3 yıllık buzdolabı bu hale gelir mi koskoca firma sessiz kalıyor bu yapılmaz bulaşık makinesi ve çamaşırda yok neden sadece buzdolabında sorun lütfen mağduriyetimizi giderin

Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
11 Haziran 2023 11:18
Beko Dolabın Kendiliğinden Atan Rengi
Merter sonuçtan hiç memnun değil

Merter
12 Ekim 2023 21:27
Şimal sonuçtan hiç memnun değil

Şimal
26 Kasım 2023 10:24