Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabında 3 Senedir Yaşadığım Sorunu Çözemediler

15 Mayıs 2024 12:11

Beko'dan almış olduğum ve garantisi devam eden buzdolabım sürekli anormal derecede ses çıkarmaktadır. Servise yaptığım başvuruda her seferinde farklı nedenlerden kaynaklandığını söyleyip sorunun giderildiğini ifade ettiler. Dört defa servis gelmesine rağmen dolaptaki sorun çözülemedi. Kendi yaptığım tespitte kapının da sorunlu olduğunu gördüm. Tekrar gelen servis, kapı değişiminin yapılması gerektiğini ancak sesin zemin kaynaklı olabileceğini belirttiler. Oysa zemin tek parça 60x120 ebatlarında granit olup, eve davet ettiğim inşaat mühendisinin incelemesi sonucunda zeminden kaynaklanan bir sorun olmadığı tarafıma bildirildi. Buna rağmen sorunumun çözülmediği Beko genel merkezine yaptığım görüşmede, sorunlu buzdolabımın değişimini talep ettim. Oluşturulan talep halen sonuçlanmadı ve ekte ses kaydının videosu bulunmaktadır. Beko Firması'nın sorunlu dolabı değiştiremeyecek durumda olmaması gerektiğini düşünüyorum. Dolabın değişimini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

28 Temmuz 2024 15:56

“Beko'dan almış olduğum ve garantisi devam eden buzdolabım sürekli anormal derecede ses çıkarmaktadır. Servise yaptığım başvuruda her seferinde farklı nedenlerden kaynaklandığını söyleyip sorunun giderildiğini ifade ettiler. Dört defa servis gelmesine rağmen dolaptaki sorun çözülemedi. Kendi yaptığım tespitte kapının da sorunlu olduğunu gördüm. Tekrar gelen servis, kapı değişiminin yapılması gerektiğini ancak sesin zemin kaynaklı olabileceğini belirttiler. Oysa zemin tek parça 60x120 ebatlarında granit olup, eve davet ettiğim inşaat mühendisinin incelemesi sonucunda zeminden kaynaklanan bir sorun olmadığı tarafıma bildirildi. Israrlarıma rağmen sonuç alamadım ondan sonra üst kapı değiştirdiler sorun çözülmedi tekrar geldiler alt kapıyıda değiştireceğiz iki defa servis geldi ikisinde de yanlış ve uygun olmayan kapı getirdiler. Son gelen servis arkasını tekrar açtı daha önce gelen servilerden biri motoru lastik takozlarla desteklemiş olduğunu bunun doğru olmadığını söyledi. Takozları çıkardı Buna rağmen sorunumun çözülmediği Beko genel merkezine yaptığım görüşmede, sorunlu buzdolabımın değişimini talep ettim. Oluşturulan talep halen sonuçlanmadı ve ekte ses kaydının videosu bulunmaktadır. Beko Firması'nın sorunlu dolabı değiştiremeyecek durumda olmaması gerektiğini düşünüyorum. Dolabın değişimini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.”

15 Mayıs 2024 15:06 (Şikayetten 2 saat sonra)
15 Mayıs 2024 17:24

Sorun çözmekle yanımızda olmanızı bekliyoruz

Yusuf
02 Eylül 2024 12:48
Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
23 Haziran 2025 13:51

Nafiye
03 Haziran 2024 16:08
Su Toprak sonuçtan hiç memnun değil

Su Toprak
03 Ağustos 2024 15:30
Beko Buzdolabı Pişmanlıktır KKTC
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Beko Şubesi Kurulum Hatası Nedeniyle Evimi Ve Komşularımı Su Bastı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Ayşegül
29 Temmuz 2025 17:57
beko-subesi-kurulum-hatasi-nedeniyle-evimi-ve-komsularimi-su-basti-magduriyetim-giderilmiyor-4.jpg
beko-subesi-kurulum-hatasi-nedeniyle-evimi-ve-komsularimi-su-basti-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg

Beko Kategorileri