Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Yedek Parça Bulamamak...

Beko Buzdolabı Yedek Parça Bulamamak...
02 Aralık 2023 10:10

Uzun yıllardır kullandığımız buzdolabının kumanda paneli, aldığımızdan beri düzgün çalışmıyordu. İki ay önce elektrik kesintisi sonrası tamamen devre dışı kaldı. İki kez servis çağırdık; her iki seferinde de buzdolabının eski olduğunu, bu nedenle parçasının üretilmediğini, dolayısıyla tamir edilemeyeceğini söyleyerek gittiler. Beko Arçelik markasının yerli malı olduğunu ve yedek parça ile servis desteğinin olacağını düşünmüştük. Ancak 10 yılı aşkın süredir kullanılan ürüne eskimiş gözüyle bakılıyor. Oysa cihaz diğer zamanlarda çalışabiliyor. Sadece küçük bir parça için komple dolabı değiştirmemiz isteniyor. Mecburen değiştireceğiz ancak bu durum yasal olarak uygun olsa da etik olarak doğru değil. Diğer markalarda da 10 yıl sınırlaması olabilir; ancak yedek parça satışından iyi gelir elde edilen parçaları Beko Arçelik hâlâ satıyor. Anlaşılan konu müşteri memnuniyetinden ziyade şirket çıkarları.

02 Aralık 2023 18:12 (Şikayetten 8 saat sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 20:31
Pelin sonuçtan çok memnun

Pelin
22 Ağustos 2024 22:42
"Merhaba, sorunumuz çözüldü ürünümüz yenisi ile değişim yapılacak bilgisi verildi bu süreçte emeği gecen herkese teşekkür ederim."
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
29 Eylül 2023 13:35