Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Soğutma Problemi

02 Ağustos 2024 16:34

Merhabalar, yaklaşık 1,5 yıl önce Beko marka bir buzdolabı satın aldım. Bir hafta önce buzdolabının soğutma yapmadığını fark ettik. Servisi aradığımızda bize yaklaşık 8 gün sonrasına, 31.07.2024 tarihine randevu verildi. Yaz mevsimi olmasından dolayı ürünü aldığım Bilgin Ticaret Beko bayisine gittim. Buradaki mağaza sahibi servisi arayarak 26.07.2024 tarihine randevu aldı. Bu tarihte servisten kimse gelmediği için ayın 27'sinde tekrar bayiye gittim. Firma sahibi servisi tekrar aradı ve ürün siparişi verildi denildi. Ben de ürünü görmeden nasıl sipariş verildiğini sordum. Bu konuşma sonrası 15 dakika sonra servis geldi. Motorun değişmesi gerektiğini söylediler. Ben de form olup olmadığını sordum, yetkili servis sisteme giriş yapıldığını belirtti. Teknik personel 2 ya da 3 iş günü içinde değişim yapılacağını söyledi. 30.07.2024 tarihinde gelen teknik personel parça siparişi verilmesi gerektiğini söyledi. Mesaj olarak gönderilen takip formunda kompresör, inverter kart, ana kart gibi ürünlerin siparişi verilmiş gözüküyor. Ayın 27'sinde gelen kişinin şoför olduğunun bilgisi verildi. Yenibosna Arçelik/Beko servisindeki personel, size yardımcı olmak için şoför gönderildiği gibi basit bir cevap verdi. Bugün gelen personelin ise yetkili personel olduğu bilgisi verildi. Ne kadar basit cevaplarla geçiştirilmek isteniyor. Benim mağduriyetimi kim nasıl giderecek diye sorduğumda, elimizden geleni yapıyoruz dediler. Bugün gelen teknik personele neden bu kadar ürün siparişi verdiklerini sordum, ilk önce buzdolabı kompresörünü değiştireceğiz, olmazsa ana kart değişimi yapacağız gibi cevap verdiler. Dolabın bu kadar sorunu varsa bir an önce değişmesi gerektiğini söyledim. Not: Benim maddi ve manevi zararımı kim nasıl karşılayacak? Dolapta bulunan bütün ürünler maalesef çöpe atıldı. Kurban sonrası et ve kışa hazırlık ürünlerin hepsi maalesef çöpe atmak zorunda kaldım. İkinci bir dolabım olmadığı için ürün alındığı zaman bir gün sonra kurulum yapılmıştı. Aynı hizmeti arıza sonrası da beklerdim. Maalesef yaz ayında 8 gün gibi uzun bir süreç veriliyor. Reklamda Beko bir dünya markası deniliyor ama sonuç hüsran. En kısa zamanda ürünün yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim. 10 gün oldu. Bugün müşteri hizmetlerinden arandım.

03 Ağustos 2024 15:26 (Şikayetten 22 saat sonra)
06 Ağustos 2024 13:02

Merhabalar 15 gündür bir buzdolabınızı tamir edemediniz sürekli telefonda işleminizi hızlandıracağız ve aksiyon alındı deniliyor ama sonuç olarak sıfır süreç uzadığı için değişim talebinde bulundum cevap alamadım ben artık sonuç istiyorum bu zaman çerçevesinde zararımın karşılanmasını istiyorum

13 Ağustos 2024 19:59

Merhabalar, Beko buzdolabı 8 Ağustos tarihinde servis Bahçelievler Yenibosna Arçelik Beko yetkili servisi tarafından buzdolabın kompresör değişimi yapıldı, sol tarafı yoğun bir şekilde ısınma var servisi 11.08.2024 tarihinde durumu belirtin bugün arandım ısınma normal olduğunun bilgisi verildi, bende Bir kompresör değişimi için 15gün beklemek zorunda kaldım yine aynı durumla karşılaşmamak için servis talep ettim 4gün sonrasına randevunuzu oluşturabiliriz dedi müşteri temsilcisi bana sadece kompresör değişimi yapılmamış kart değişimi yapıldığına dair bilgi paylaşımını yaptı bende teknik servis personelin başlarında durdum sadece kompresör değişimi yapıldığını söylediğinde teknik personel hakkı yasal işlem başlayacağız benim buradaki mağduriyetimi kim nasıl gideceğini söyledim zaman biz yapacağımız bir şey olmadığını söyledi. Ben vakıf üniversitesinde bina sorumlusuyum hangi işlem yapıldığı biliyorum servis sonrası form verilmediği için bu tarz durumlar söz konusu oluyor, bunun önüne geçebilmek için servis sonrası mutlaka müşteriye verilmesi gerekiyor

Nüshet sonucu yetersiz buldu

"Teşekkürler"
Bilal sonuçtan memnun

Bilal
07 Ağustos 2024 14:49
"Uzun uğraşlar sonucu değişim yapıldı. Teşekkür ederiz."

Beko Kategorileri