22 Ağustos 2023 19:34801
Erhan'ın Teşekkür Mesajı
Buzdolabı kapakları değiştirildi. Çok teşekkür ediverin. Değişim sonrası arandım ve servis sonucundan memnuniyetim soruldu. Sadece alt kapak soldan biraz düşük gibi dedim size görsel atacağım. Görseli attım ancak dönüş yapılmadı.

Beko marka inoks buzdolabında hiçbir darbe ve hiçbir tadilat olmadığı halde durduk yere göçükler (gamzeler) oluştu. Ya da bu ürün ilk geldiğinde böyleydi, buzdolabının yerinden kaynaklı yansıma olmadığı için ben görmedim belki. Bilmiyorum ama evime gelen bir arkadaşımın söylemesi sonucu fark ettikten sonra sürekli gözüme takılıyor. Servis talebi sonucunda ücretli değişim önerildi. Ben Hakem Heyeti'ne giderek üründeki kusurun kullanımdan ya da çarpmadan kaynaklı olmadığını bilirkişi raporu ile tespit edileceğine inanıyorum. Çünkü yaptığım araştırma ve tanıdığım bir servis ile konuştuğumda sorunun poliüretan çekmesi kaynaklı oluşan bir sorun olduğunu öğrendim. Halem heyetine başvurumdan önce ürün ile ilgili firmanın üretim mühendisleri gözüyle kontrol edilmesinin sağlanmasını isterim açıkçası.

23 Ağustos 2023 16:01 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

Erhan
24 Ağustos 2023 10:23
Eki aç

Müşteri hizmetleri benimle iletişime geçti ancak sonrasında görseldeki mesaj geldi. Talebim neden iptal edildi acaba

Erhan
16 Kasım 2023 00:04

Beko Buzdolabım Hasarlı Ve Sorunlu

9 Mart 2024 10:111.431

Beko markasından inox model bir buzdolabı satın aldık. Ancak buzdolabı geldiğinde ve kurulumu yapıldığında, dolabın kapa...

Beko Buzdolabım Hasarlı Ve Sorunlu

Beko Buzdolabı Kaporta Şikayeti

5 Ağustos 2024 09:37898

"Sayın Beko Yetkilileri, Buzdolabımızla ilgili yaşadığımız sorunun çözümü için gösterdiğiniz hızlı ve profesyonel hizmetten dolayı sizlere teşekkür etmek istiyorum. Servis ekibinizin evimize gelerek yaptığı detaylı inceleme sonucunda, sorunun üretim kaynaklı olduğunu tespit etmeleri ve buzdolabının değiştirilmesi kararını almanız, müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemin bir göstergesidir. Aynı modelin 2024 versiyonunu tarafımıza sunma kararı almanız, bizim için büyük bir memnuniyet kaynağı olmuştur. Süreç boyunca gösterdiğiniz ilgi, hızlı çözüm odaklı yaklaşımınız ve profesyonel tutumunuz için sizlere teşekkür ederim. Bu tür müşteri odaklı hizmetlerinizin, markanızı tercih etme konusundaki güvenimizi pekiştirdiğini belirtmek isterim. Başarılı çalışmalarınızın devamını diler, sizlere teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla,"

Beko Beyaz Eşya Servis Hüsranı

16 Aralık 2023 01:381.908

Geçen sene tüm beyaz eşyalarımı güvenerek Beko'dan satın aldım. Ancak bir sene dolmadan buzdolabı su sızdırmaya başladı....

1 Destek

Beko Buzdolabı Arızası!

14 Eylül 2023 06:501.017

"Ürün yenisi ile değiştirildi, teşekkür ediyorum. Markanın arkasında durduğunuz için."

Tümünü Gör
Beko Randevu Veriyor Gelmiyor, Müşteriyi Oyalıyor

Beko RandevuVeriyor Gelmiyor, Müşteriyi Oyalıyor

Elvan
Beko Buzdolabı Soğutma Problemi!

Beko BuzdolabıSoğutma Problemi!

Harun
Beko Buzdolabı Mağduriyeti!

Beko BuzdolabıMağduriyeti!

Deniz
Beko Buzdolabım Çalışırken Ekranı Yok!

Beko BuzdolabımÇalışırken Ekranı Yok!

Halis
Beko Sorunlu Parçanın Değişimi Yapılsın!

Beko SorunluParçanın Değişimi Yapılsın!

Cengiz
Beko Ayıplı Ürünü Teknik Ekibin Kabul Etmesine Rağmen Kabul Etmiyor!

Beko Ayıplı ÜrünüTeknik Ekibin Kabul Etmesine Rağmen Kabul Etmiyor!

İbrahim

Öne ÇıkanKonular