Osman sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 15:45

Beko'dan geçen sene buharlı ütü aldım ve bu süreç içerisinde 3 defa servise gitti. Ancak servisin yaptıklarından sonra ütüden buhar gelmiyordu. Bu sebeple servise gönderdik. Ben kirecini iyi temizleyememişim, servis de ücreti karşılığı kirecini temizledi ve ürünü bize geri getirdi. Ancak serviste ne yaşandı bilmiyorum, iç mekanizmadan ses gelmeye başladı. Tekrar servise gönderdik ama ürünü düzeltemediler.

Ütünün dışında tornavida izleri, kapak tam oturmamış, bir süre çalıştıktan sonra ıslık sesi vermeye başladı ve performans olarak normal bir ütüye dönüştü. Yapan servis ilgilenmiyor, hatta ürünü almaya gelmiyor. Diğer servis bizi ilgilendirmez diyor. Biz markaya güvendik ama Beko servislerine gerekeni yaptıramıyor. Bu sebeple artık yerli marka tercih etmeyeceğim.

15 Eylül 2024 17:06

Beko İskenderun Raifpaşa servisi hiçbir sorunu olmayan ütümüze hem performans anlamında hem de fiziksel anlamda zarar verdi. Ancak konuyu düzeltmek yerine hiçbir şey yapmıyor aksine benimle dalga geçiyorlar. Kötü ve art niyetli insanların çalıştığı bu yere kesinlikle ürün vermeyin. 23 Ağustos’ta yüz yüze teslim ettiğim ve talebimi anlattığım ürünüm için 14 Eylül’de tekrar yüz yüze görüşmeye gittiğimde talebiniz neydi diye soran kötü insanlardan oluşuyor. Ayrıca 14 Eylül’de yine anlaştığımız talebim için 15 Eylül’de müşteri isteği ile kapatıldı mesajı geliyor. Kısaca dalga geçiyorlar insanla. Beko yönetimi de hiçbir şey yapmayarak markayı gözümde tamamen bitirmiştir. Lütfen özellikle bu servisi ve markayı tercih etmeyin. Beko ve özellikle Raifpaşa yetkili servisi pişmanlıktır.

21 Ağustos 2024 09:11 (Şikayetten 17 saat sonra)
21 Ağustos 2024 11:05

Beko yetkilisi tarafından arandım. Daha önce söylenen şeyler yine söylendi. Servis randevusu oluşturup tarafımıza dönüş yapılacağını ve ürünün incelemeye alınacağını belirttiler. Bölge merkezlerine de ürünün değişimi için eklenen fotoğraflarla birlikte bilgi verileceğini beyan ettiler. Bundan önce de bu süreçler yaşandı ama bu sefer farklı olacak mı göreceğiz.

21 Ağustos 2024 11:52

Kusura bakmayın ama Beko markasını nasıl bu kadar küçük düşürebildiğinizi anlayamıyorum gerçekten. Yetkiliniz beni arayıp ütünün incelenmesi için servis talebi açıyor ancak yetkili servisiniz bana bilgi vermeden, benimle görüşmeden “müşteri talebi ile iptal edildi” diyerek işlemi iptal ediyor. Mesaj gelmese konuyu böyle kapatacaklar ve haberim olmayacak. Lütfen ne yapılacaksa yapılsın, yalancılık ve sahtekarlık yapılmasın.

23 Ağustos 2024 10:13

Süreç henüz sonuçlanmadı.

24 Ağustos 2024 11:22

Ütüye verdikleri zararı Beko yetkililerine fotoğraf ile göstermeme ve servis yetkililerine de anlatmama rağmen ertesi gün dalga geçer gibi ütünüz çalışıyor diyorlar. Bir daha Beko ne alırım ne de aldırırım.

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
03 Temmuz 2024 13:30

Belgin
30 Ekim 2023 23:04
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
22 Nisan 2024 20:16