Hande sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Ev Aletleri Ümraniye İhlal Bayi İş Takibi Yok

05 Eylül 2024 11:19

İhlas su arıtma cihazını yaklaşık 5 senedir kullanmaktayım. En son bakıma gelindiğinde cihazda su veriminin düşük olduğunu söyledim. Bunun üzerine gelen personel filtreden olduğunu, 1 değil de 3 filtresinin değişmesi gerektiğini söyledi.

Biz de dediğini yaptık. Sonrasında aradan çok fazla zaman geçmeden bir sabah kalktığımızda her yeri su içinde bulduk. Taşınma sürecimiz olduğu için 1 haftalık bir süre sonucunda haber verdik. Cihaza bakmaya geldiler ve motorunun yandığını söylediler. 2300₺ cihaz parası yaptırmak istersek 1000₺ de garanti parası verebileceğimizi söylediler.

Bunun üzerine itiraz ettim. Çünkü geldiklerinde cihazın asıl sorunu çözülmüş olsaydı belki de bu kadar maliyetli olmuş olmayacaktı. İtirazımızın üzerine Ümraniye İhlas bayisi beni günlerce bekletip, 'peki, sizin için 2300₺ almayalım, 2200₺ alalım.' diye arama yaptı. Bu aramamıza bizim onları telefonla aramalarımız sonucu yapabildiler.

Genel müdürlüğe bildirdik, yine günlerce bekletip 'yapılacak işlem budur.' cevabını aldık. O da yine bizim aramalarımız sonucunda oldu. Peki dedik yani sizinle mi uğraşacağız, yaptırmayacağız. 15 gündür cihaz teslim edilmedi. Tekrar aradım, ne de olsa benim işim gücüm yok ya, kendileri de nasıl bu kadar yoğun onu da anlamadım.

2 Eylül için randevu oluşturduk, bugün ayın 5'i. Ne teslimat var ne arama var. Ümraniye bayi iş denetimi sıfır, iletişim sıfır. O cihaz orada beklerken kimsenin ayağına mı takılmıyor anlamıyorum ki, ya da üzerinden atlanıyor cihazın, yoksa aklıma yatmıyor başka türlüsü. Şimdi bu süreçte ben zaten tamir parası kadar evime su aldım, yaz ayındayız, uğraştığım peşinde koştuğum da cabası. Ürün teslim edilmedi.

Buradaki iş takibi nasılsa cihaza bakılmaya geldiğinde ki takip aynı, eksik ve yanlış ve bunun faturası da tüketiciye kesiliyor. Bunu kabul etmiyorum. Cihazımı teslim alıp kenara çekilmeyi planlıyordum ama şu saatten sonrası Tüketici Hakem Heyeti.

05 Eylül 2024 11:35 (Şikayetten 15 dakika sonra)
Hande
Hande
16 Eylül 2024 10:29

Şikayeti iletiyorlar devamı yok!

Duygu sonuçtan çok memnun

20 Mart 2025 21:09
"Servisten mustafa bey sorunumuzu çözdü kendisine çok teşekkür ederim."
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2025 15:58
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Aura Cebilon Cihazın Ömrü 5 Yılmış

10 Mayıs 2024 16:50

13 Ocak 2024 22:10
Fatma sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2023 00:44
"İlginiz için teşekkür ederim"