13 Kasım 2024 14:001.472

Çorum AHL Park'ta gezerken Armani markalı 3 odaklı gözlüğümün sağ taraftaki vidası çıktı. İstanbul Marmara Park'taki Atasun'dan aldığım için, direkt kurumsal olduğunu düşündüğüm Atasun Optik'e girdim. 'hallederiz' dediler. Gözlüğümü aldılar. Hatta 'usta var mı? ' diye sordum. 'tabii ki benim' diyerek bir kadın çalışan aldı.

Yaptıklarını söyleyerek bir süre sonra geri aldım. Yalnız, takılan vidayı takınca gözümle gördüğümü fark ettim, uzun bir vida takılmıştı. Fazla kalmadığım için Çorum'da gelince Marmara Park Atasun'a götürdüm. 'bunda bir değişiklik var' diye. Oradaki arkadaşlar, 'evet, eski ve paslı bir vida takılmış' dediler ve gevşediğini, elleyemeyeceklerini belirttiler. O şekilde ayrıldım. Çok zaman geçmeden gözlüğün sağ tarafı tekrar gevşedi, tekrar götürdüm. Kendilerinin elleyemeyeceğini, garantiye göndereceklerini belirttiler.

Garantiye gitti ve Armani markası bunun yapım hatası olmadığını söyleyerek geri gönderdi. Kabul etmedim, durumu defalarca açıkladım. Arkadaşlar ilgilendi ancak kurum olarak Atasun, kendi kurumunda yapılan bir hatayı kabul etmedi. Bu süreç içerisinde gözlüksüz kaldım. Yakın gözlüğü ile idare ettim. Maddi olarak gözlüğüm gitti.

Üstüne de yalancı konumuna düştüm. Çünkü 'biz böyle bir vida takmayız' dediler. 19 Ağustos'ta Çorum AHL Park'ta taktırdım. Evet ve Atasun Optik taktı bunu. Kurumsallığına güvendiğim marka beni bu şekilde çok üzdü.

13 Kasım 2024 14:21 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

18 Kasım 2024 16:37

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

18 Kasım 2024 17:00

Merhaba, şikayetim sonuca ulaşmadı. Firma yetkilisi arayıp aynı şeyleri söyledi. Kendi şubelerinde böyle bir vida kullanılamayacağını belirttiler. Üstü kapalı yalan söylediğimi ima ettiler. Şöyle bir düşünce gelişti bende asla kurumsal firma diye kanmayacaksın. Mahalleden bir gözlükçüye gitsem en azından malına sahip çıkardı.

Cem
30 Temmuz 2025 17:131.252

Evet, yine bir hata yaptık ve Atasun Optik'ten gözlük aldık. Sözde 2 yıl garantili ürünleri var ama bir vida için 15 gün...

Atasun Optik Müşteri Hizmeti Eksikliği Ve Gözlük Sorunu

Yunus
7 Aralık 2024 19:543.792

"Teşekkür mesajımı yorum olarak girmiş oldum. Teşekkürler."

Atasun Optik'ten Aldığım Gözlük Kusurlu Çıktı

Gonca
3 Ağustos 2024 14:481.419

"Merkezden ulaşım sağlayan Büşra hanım dı galiba çok nazik ve çözüm odaklıydı dönüşü nazikti kendisine teşekkür ediyorum. Fakat Kayseri Park Atasun çalışanları çok nezaketsiz sanki babasının malını bedava veriyor gibi triplere giriyorlar aşağılar tavırlarla konuşuyorlar özellikli kilolu ince bıyık bir erkek çalışan çok saygısız bir daha Kayseri Park Atasun Optik bitti benim için"

Emrah
3 Aralık 2023 02:553.210

"Hızlı geri dönüş için teşekkürler"

Tunç
13 Mart 2024 11:352.506

Üç ay önce Atasun Optik'ten aldığım iki adet Armani marka gözlükten şikayetçiyim. Birisi güneş gözlüğü, diğeri ise numar...

Tümünü Gör
Atasun Optik Elysium Şubesi Rayban Gözlük Kabı 2 Ay İçerisinde Yırtıldı

Atasun OptikElysium Şubesi Rayban Gözlük Kabı 2 Ay İçerisinde Yırtıldı

Havva
Atasun Optik 2 Kez "Yenilendi" Denilen Ürün Aynı Kusurla Teslim Edildi

Atasun Optik 2Kez "Yenilendi" Denilen Ürün Aynı Kusurla Teslim Edildi

Cüneyt
Atasun Optik Gözlük Kalitesiz Olduğu İçin Kırıldı Bir Kez Bile Kullanmadan Bu Halde

Atasun OptikGözlük Kalitesiz Olduğu İçin Kırıldı Bir Kez Bile Kullanmadan Bu Halde

Arif
Atasun Optik Hüsranı!

Atasun OptikHüsranı!

Hamit
Atasun Optik Orijinal Cam Gözlüğü

Atasun OptikOrijinal Cam Gözlüğü

Arif
Atasun Optik Numaralı Gözlük Hüsranı!

Atasun OptikNumaralı Gözlük Hüsranı!

Esra

Öne ÇıkanKonular