Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 21:49

6-7 senedir 3 çocuğumu Dünya Göz Hastanesi'ne götürür, oradan Atasun Meydan AVM mağazasına geçer, gözlük çerçevesinden camına kadar her şeyi alırdım. Toplam 10 çerçeve 20 cam değişimi olmuştur. En son 12 Ekim'de gittim, 3 çocuk için cam ve 1 adet çerçeve almak için Rayban marka çerçeve aldım. Ekim ayının ilk haftası çerçeve ve camda %15 indirim mesajı geldi. Doğal olarak mesajları sildim, reklam sanarak. Sonra böyle bir durum olunca yararlanmak istedim, yalnız sistemde görünmüyordu. Aynı anda camda kredi kartına chip puan kampanyası vardı, o Haziran ayındaymış. Ekim ayında hala aynı reklamı yapıyorlar. Şikayet ettim, bugün 26 Ekim'de D*** Hanım dönüş yaptı. Çerçeve 1 haftayı geçti, yalnız camda %10 diye bir kampanya vermişler. Arkadaş bilerek geç dönülüyor, hem de ürün teslimde başlar kampanya diyorum, buna cevap veremiyorlar. Resmen göz göre göre haksızlık yapılıyor. 6-7 senedir bir kere bile aramadım, bir sorun yaşamam, aslında markaya güvenilmeyeceğinin tokadı gibi yüzüme yapıştı. Mahalle arası esnaf bile daha düzgün iş yapar. Aynı marka çerçeveyi bir alt kat mağazada 3.450 TL'ye buldum ve arkadaşlar ürün teslimden sonra bir hafta iade derken, sırf yapmacık bir indirim ve kendi hatalarında alım tarihi dediler. Sadece yazıklar olsun, Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Bu da resmi 12 Ekim'de.

27 Ekim 2024 08:56 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

28 Ekim 2024 15:22

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Ekrem
28 Ekim 2024 15:49

Bilgilendirme dedikleri sizi suçlama oluyor reklamın altında 30 Haziran yazıyor yoğunluktan dolayı unutulmuş diyor haziran ve Ekim arasında geçen üç ayı dikkate almıyorlar unutulmuş deyip yoğun yoğunluk deyip geçiştiriyorlar bununla ilgili yapacak bir şeylerin olmadıklarını söylüyorlar çerçeve fiyatların arasındaki farkı sorduğunda onların aracı firmaları var biz direk alıyoruz diyorlar aracılardan alınca daha pahalı diye biliyorum ama bazı şeyler demek ki gözlük sektöründe bu geçerli değil yani kısaca hiçbir şeyden anlamıyorsunuz modunda cevap dönüyorlar sorumsuz kesinlikle satış sonrası hizmetleri daha önce sorun yaşamadığım için demek ki dikkat etmemişim ilk sorun yaşamamda bunu fark ettim satana kadar sıkıntı yok sattıktan sonra kim kime dum duma bir durum söz konusu kesinlikle tavsiye etmiyorum söylediklerinin arkasında değiller ilanların arkasında değiller her şey bir bahaneleri bir cevapları var ekim ayından haziran ayına kadar olan süre içerisinde yoğunluk dediler o yüzden unutulmuş sanki broşür sökmüşler dijital ekran Yüklemeli bunları da takip edemiyorsanız orada arada bir anlamı yok işin garip yanı çağrıları da dinlemiyorlar %10 söylemiştiniz ya %15 söylediğimi eminim çağrıyı dinleyin diyorum inceledik diyor incelediğim halde benim %100 söylediğimi emin olduğum şeye söylediğinin %10 diye dönüş yapıyorlar bir önceki kayıtlarına bakmıyorlar kısaca tüm görüşüm olumsuz

Ekrem
09 Kasım 2024 17:33
Atasun Optik Uzun Süreli Müşteri Güveni Sarsıldı

Bugün 9 Kasım ve aynı reklam hala vitrinlerinde yayınlanıyor arkadaşlar o kadar yoğun ki hala reklamı güncellemeye bile gerek görmüyorlar denetleyen yok bir şey yok yaptırım yok bu kadar rahat hareket edebiliyorlar sorsanız çok yoğunuz sorsanız yapacak bir şeyleri yok onu biz satış stratejisi yapmışlar çok belli art niyetli bir hareket şimdi de resim tarifleri ile birlikte Gmail üzerinden şikayette bulunacağım

Eylül sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 11:45
Serdar sonuçtan çok memnun

17 Ekim 2024 21:07
"Atasun Optik duyarlı davrandı. Mağduriyetim giderildi. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olduğunu gösterdi. İlgili müşteri hizmetlerine çok teşekkür ederim."
fiyat-etiketi-ve-kasa-fiyati-uyusmazligi-1.pdf
Senay sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Çerçevesi Çatlayan Gözlük İçin Garanti Talebi Ve Olumsuz İnceleme Sonucu

19 Ağustos 15:22

10 Mart 2024 18:21