Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Hasarlı Ya Da İkinci El Gözlük Çerçevesi

Abdurrahman
16 Mayıs 2024 17:20

Ordu Atasun Optik şubesinden gözlük baktım. 1 gözlük alacaktım, beni ikna ettiler ve 3 gözlük sattılar. Şehir dışından aldığım için gözlükler sonradan kargo ile adresime geldi. Sürekli kullanacağım gözlüğümü aldım kullandım ve güneş gözlüğümü de kullandım. Buraya kadar sorun yok. Normal gözlüğümü kaybettikten sonra yedek gözlüğümü kullanmaya başladım ama gözlük sapı zor açılıp kapanıyordu. Baktığımda vidalar ciddi zarar görmüş durumdaydı. Bunu ilgili mağazaya sordum. İkinci el gözlük mü acaba diye. Beni tersledi ve gözlük camında sorun yoksa kullanacaksın dedi. Beni sert bir üslupla terslediği için konuyu daha fazla konuşmadım ve ayrıldım. Satış sonrası Atasun pişmanlıkmış. En azından Ordu şubesi için diyelim

16 Mayıs 2024 17:44 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Seyma sonuçtan çok memnun

28 Eylül 2023 02:15
"Teşekkür ederim"
Atasun Optik Kusurlu Ve Dayanıksız Ürünler Verdi
Atasun Optik Kusurlu Ve Dayanıksız Ürünler Verdi
Salih sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 21:51
Atasun Optik Firmasının Ürün Garanti Değişimindeki Uyanıklığı!
Atasun Optik Firmasının Ürün Garanti Değişimindeki Uyanıklığı!
Nevin sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 09:52
Coşkun sonuçtan memnun değil

Atasun Optik Ürün Temini Ve Montajı

04 Eylül 2023 17:34
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Numaralı Gözlükte Garanti Sürecinde İletişim Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyet Yarattı

01 Temmuz 2025 10:21