Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 11:53

Atasun Optik Meysu Outlet Kayseri şubesinden almış olduğum Armani marka numaralı gözlük çerçevesini tutan küçük vida düşmüş ve gözlük firma aracılığı ile tamire gönderilmiştir. Aynı sorun 3 ay sonra tekrarlamış ve iade ya da değişim talebi ile bir kez daha firmaya başvurdum. Oluşan sözde inceleme sonucunda tarafıma olumsuz cevap verildi. Yüzde 82 engelli raporu olan bir insanım. Bu süreci takip etmek oldukça zor oluyor. Her türlü yasal hakkımı kullanacağım.

14 Ağustos 2024 12:04 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

14 Ağustos 2024 17:26

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

14 Ağustos 2024 17:58

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım. Her türlü sosyal medya da yaşadığım bu mağduriyeti dile getireceğim. Aynı yerden iki kez sorun yaşanırmı? Bir sefer oldu hallettik dediniz gönderdiniz. İkinci seferde aynı sorunu yaşadım.

18 Ağustos 2024 22:44
atasun-optik-armani-gozluk-cercevesinde-surekli-vida-sorunu-1.jpg

Atasun dan aldığım Armani marka gözlükte yaşadığım sorun dolayısıyla şikayet başvurusunda bulunmuştum. Olayı Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdım. Ayrıca yaşadığım mağduriyeti Armani yetkililerine ilettim. Ar. Aniden gelen cevabı gönderiyorum. Firma yetkilisi teşekkür ederek gerekli incelemenin yapılacağını söyledi. Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne yazdığım dilekçeyi de gönderiyorum.

20 Ağustos 2024 17:40
atasun-optik-armani-gozluk-cercevesinde-surekli-vida-sorunu-3.pdf
atasun-optik-armani-gozluk-cercevesinde-surekli-vida-sorunu-2.jpg

Atasun Optik ten aldığım numaralı gözlük çerçevesini tutan küçük bir vida düştü. Firma tamire gönderdi. Düşen vida tekrar yerine takılarak tarafıma iade edildi. 3 ay sonra aynı vida tekrar düştü. Bu kez iade amacıyla geri gönderdim. Yapılan inceleme sonucunda talebim reddedildi. Fabrikasyon hatası olmadığı söylendi. Yüzde 82 engelli raporum var ve bu süreci takip etmek için 2. Bir sahsa ihtiyacım var. Yaklaşık 10 gün boyunca 3 ay arayla iki kez aynı mağduriyeti yaşadım. Ve gönderirken vida takılmış ve gözlük camı takılmamış. Sürekli fizik tedavi alan biri olduğum için tedavi de aksıyor. Firmanın yaşattığı bu mağduriyetin giderilmesi için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Ayrıca Armani firmasına mail gönderdim. Hemen cevap verdiler. Oluşan sıkıntıyı çözmek için yardımcı olacağız dediler. Gönderilen rapor, mağduriyeti mi belgeleyen görsel ve sağlık raporunu ekte gönderiyorum. Teşekkürler

Gözlük İadesinde Eksik Para İadesi Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

12 Ekim 2025 19:16
Efe sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 22:29
atasun-optik-garanti-sozunde-durmuyor-2.pdf
atasun-optik-garanti-sozunde-durmuyor-1.pdf
Cen sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2025 22:51
armani-gozlukte-uretim-hatasi-israrla-kabul-edilmiyor-6.jpg
armani-gozlukte-uretim-hatasi-israrla-kabul-edilmiyor-5.jpg
armani-gozlukte-uretim-hatasi-israrla-kabul-edilmiyor-3.jpg
armani-gozlukte-uretim-hatasi-israrla-kabul-edilmiyor-1.jpg
Zekai sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 23:01
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 10:31